Gündem Adı Efsane 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

10.06.2017 - 09:53 | Son Güncellenme:

Adı Efsane 20. son bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarına geldi. Sevilen dizi Adı Efsane'de Tarık'ın ölümle burun buruna olması izleyenleri telaşlandırdı. Peki Tarık ölerek diziden ayrıldı mı? Adı Efsane'nin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Adı Efsane 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ağır bir ameliyattan çıkan Tarık’ın hayati tehlikesi devam ediyor! Adı Efsane yeni bölümüyle 10 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de izlendi. Merak edilen Adı Efsane'nin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Ağır bir ameliyattan çıkan Tarık’ın durumu hala risklidir. Fiko’ların tutuklandığından habersiz olan Tarık ise hayatı pahasına şampiyonluk maçında takımının başında olmaya kararlıdır. Hakan, arkadaşlarının suçsuzluğunu ispat etmeye çalışmaktadır. Kurtulamayacaklarını düşünen Fiko ve arkadaşları ise Hakan’a kupayı alması için baskı yapmaktadır…

ADI EFSANE 20. BÖLÜM FRAGMANI

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tarık ölümle pençeleşiyor!

Çocuklar Tarık'ı tekrar işe döndürebilmek için tehlikeli bir yol izlerler. Gürol'u kaçırıp isteklerini yerine getirtmek isteyen gençler beklenmedik bir durumla karşılaşır. Gürol, her zamanki güzergahından çıkıp yazlığına gider ve burada bir kadınla buluşur. Plan, kaçırma olayından, şantaj yapabilecek bir görüntü yakalamaya döner. Melis, Hakan, Fiko ve Ali gizlice eve girer. İstedikleri görüntüyü elde eden gençler Fiko yüzünden Gürol'a yakalanır. Gözcü olarak bıraktıkları Sadık durumu Tarık'a bildirir. Olay yerine gelen Tarık, elinde silahla bekleyen Gürol ile karşılaşır. Aralarındaki hengame sırasındaTarık vurulur. Gürol, oradan kaçar. Tarık, hayatını mı kaybediyor? Melis ve Zeynep babasız mı kalacak? Gürol, yakalandı mı?

Haberin Devamı

Seçil aşkını itiraf ediyor!

Seçil, sonunda Tarık'a açılıyor. Ona yazdığı aşk mektubunu evin kapısından içeri atarken, kapıyı açan Tarık ile karşı karşıya kalır. Tarık elindeki mektubu alır ve Seçil'in ısrarla mektubu istemesinden şüphelenir. Nedenini sorduğunda Seçil, Tarık'ı şok eden aşk itirafını yapar. Neye uğradığını şaşıran Tarık elinde mektup, yüzünde büyük bir soru ile kala kalır. Tarık, Seçil'in bu aşk itirafını nasıl karşıladı? Seçil, itirafında pişman mı oldu? Tarık ve Seçil'in hayatları nereye gidiyor?

Takım Semih Erden'e emanet!

Tarık, ameliyattan sonra hastanede yoğun bakımdadır. Final maçında takımın başında olup olamayacağı belli değildir; fakat, takımın bu maça hazırlanması gerekmektedir. Takımın durumu mucizelere kalmıştır. Bu muize ayaklarına kadar gelir. Milli Basketbolcu Semih Erden, Efsane'nin durumunu öğrenmiş ve takımı maça hazırlamak için okula gelmiştir. Semih Erden'i karşılarında gören takım çok şaşırır ve idmanda herşeylerini ortaya koyar.

Yazarlar