Gündem Adı Mutluluk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

11.07.2015 - 08:32 | Son Güncellenme:

Fox'ta yaz ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Adı Mutluluk 4. bölüm fragmanıyla ekranlarda. Merakla beklenen Adı Mutluluk 4. yeni bölüm fragmanında uzun süredir araları gergin olan Batu ve Kumsal ilk kez bu kadar yakınlaşıyor. İşte Adı Mutluluk 4. bölümde yaşanacaklar ve yeni gelişmeler.

Adı Mutluluk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Mutluluğu arayan Batu ve Kumsal'ın hikayesi Adı Mutluluk dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Adı Mutluluk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ADI MUTLULUK 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Heyecanla beklenen Adı Mutluluk 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu bölümünde bir dargın bir barışık olan Kumsal ve Batu aynı mekanda garsonluk yapmaya başlayacak ancak final sahnelerine doğru ikili arasında duygusal anlar yaşanacak. Adı Mutluluk 4. bölümde Batu ikinci bir şansı olacak mı, Kumsal'a olan aşk savaşını kazanabilecek mi? Soru işaretleri ve sürpriz gelişmelerin fazlaca olacağı Adı Mutluluk dizisi yeni bölümüyle 4 Temmuz Salı akşamı saat 20:00'da Fox TV'de yayınlanacak.

ADI MUTLULUK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Mutluluğun ve hayallerin peşinden koşan iki gencin birbirlerine aşık olması ve yaşanan komik olayları başarılı bir şekilde ele alan Adı Mutluluk 4. bölümünde Batu ve Kumsal yeni bir maceraya atılıyor. İşe ihtiyacı olan her iki ismi Batu'nun amcası bildiği babası Vural bir araya getirince , Adı Mutluluk yeni bölümünde ikilinin çekişme sahneleri eksik olmayacak. Ancak, Batu ile Kumsal sık sık tartışsalar da dizininin yeni bölümünde aralarında ciddi bir yakınlaşma olacak. Batu, Kumsal'ı rahatsız eden bir müşteriye "sert" bir ders verince, ikili yakınlaşacak.