Gündem Afili Aşk 1. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor! Afili Aşk oyuncu kadrosu

Afili Aşk 1. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor! Afili Aşk oyuncu kadrosu

12.06.2019 - 09:54 | Son Güncellenme:

Afili Aşk 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni dizi Afili Aşk bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Aile şirketi olan tekstil atölyesini zakası sayesinde yeniden kalkındıran ve gününü gün eden Kerem ile Tekstil atölyesinde çalışan, kalbi iyilik ile dolu Ayşe'nin yollarının kesişmesinin ardından başlayan aşkı konu alan Afili Aşk dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk rol alıyor.

Afili Aşk 1. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor Afili Aşk oyuncu kadrosu

Kanal D ekranında başlayacak olan yeni dizi Afili Aşk 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan Afili Aşk dizisi Ailesinden kalma tekstil atölyesini yeniden kalkındırmayı başaran çapkın Kerem ile Tekstil atölyesinde çalışan iki abisi tarafından sürekli baskı altında tutulan Ayşe'nin, Kerem ile yollarının kesişmesi ve beraberinde iki ailenin birbirleri ile kaynaşma süreci konu alınacak.

Haberin Devamı

Afili Aşk dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Beykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Serkay Tütüncü, Benian Dönmez gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AFİLİ AŞK OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI