Gündem Afili Aşk 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 30. son bölüm kesintisiz izle...

Afili Aşk 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 30. son bölüm kesintisiz izle...

23.01.2020 - 00:46 | Son Güncellenme:

Afili Aşk son bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Çarşamba akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Afili Aşk 30. son bölümün hemen ardından 31. bölüm fragmanını da yayınladı. Kerem ve Ayşe'nin boşanmak için mahkemeye çıkması geceye damga vurdu. Peki bundan sonra ne olacak? İşte Afili Aşk son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...

Afili Aşk 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Afili Aşk 30. son bölüm kesintisiz izle...

Kanal D'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk 30. yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Sevilen dizinin son bölümüne Kerem ile Ayşe'nin boşanmak için hakim karşısına çıkmaları damga vurdu. Peki Afili Aşk 31 . yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AFİLİ AŞK 30. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Rıza’nın öne sürdüğü şartlarda anlaşamayan Kerem ve Ayşe, ani bir boşanma kararı alır. Üzerinde ağır bir basķı hissetmeye başlayan Kerem, bütün bu olanları sorgulamaya başlar. Kerem’in seçim yapmakta zorlanması Ayşe ile olan ilişkisini de olumsuz etkiler. İkisi de kendini haklı görürken, mahkeme günü yaklaşmaktadır.

Modamu’ya Amerikalı ortakların gönderdiği denetmen, Kerem’in yöneticiliğini gözden geçirmesine sebep olur. Kerem bütün hayatını gözden geçirirken tüm sevdiklerini tek tek karşısında bulacaktır. Artık nefesler tutulmuş, mahkeme günü gelip çatmıştır. İkinci defa hakim karşısına çıkan Kerem ve Ayşe, ne yapacaktır? Aşkları mı yoksa inatları mı kazanacaktır?

AFİLİ AŞK 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI