Gündem Aile İşi 13. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! İzle

Aile İşi 13. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! İzle

22.05.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

ATV'nin sevilen dizisi Aile İşi yepyeni bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Aile İşi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aile İşi yeni bölümünde neler olacak? İşte Aile İşi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Aile İşi 13. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta İzle

Yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı, başrollerinde Ufuk Özkan, Pelin Akil ve Hasibe Eren gibi isimlerin rol aldığı Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Aile İşi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Aile İşi 25 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'de ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

AİLE İŞİ 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

‘Aile İşi’ üyeleri, her şeyin düğümünü çözecek oyuncak bebeği Arif’ten geri almak için kolları sıvar. Kendilerine has arıza yöntemler deneyen ‘Aile İşi’ üyeleri, yine başlarını her tür belaya itinayla sokar.

'Aile İşi' üyeleri, her şeyin düğümünü çözecek oyuncak bebeği Arif'ten geri almak için kolları sıvar. Kendilerine has arıza yöntemler deneyen 'Aile İşi' üyeleri, yine başlarını her tür belaya itinayla sokar. Bu arada Asiye, gazetedeki fotoğraftan ötürü kuşkulandığı Berk'i sorguya çeker. Kudret'inse borçlulara verdiği mühlet dolmuştur. Herkes mecburen hissesini devredecekken imdatlarına sürpriz şekilde Berk yetişir ve pazar yeri meselesini kökünden halleder. Kudret'se Hakan'a gözdağı vermek için Müjde'nin evini adeta başına yıkar. Hakan ve Cemali, küle dönmüş haldeki oyuncak bebeği bulmayı başarır. Ece'nin bebekle karşılaşması da heyecan yüklü anları beraberinde getirir.

Haberin Devamı

Aile İşi 13. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta İzle

AİLE İŞİ HAKKINDA

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi...Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda CEM TABAK otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

OYUNCULAR;

UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU