Gündem Aile İşi 3. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

Aile İşi 3. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

29.02.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi 3. son bölüm ile ekrana kilitledi. Yaşanan sürpriz gelişmeleriyle Aile İşi son bölümünde heyecan doruktaydı. İşte Aile İşi son bölüm ve detayları...

Aile İşi 3. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

Atv'de yeni başlayan ve komik replikleriyle izleyicinin tüm dikkatlerini üzerine çeken Aile İşi son bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Aile İşi 3. son bölümde neler yaşandı? Tüm ipuçları ve yeni gelişmeler haberimizde.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen Jale Atabey otururken, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk üstleniyor. Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi yeni bölümü ile Atv'de..

SAHTE AİLEDE PİKNİK KEYFİ

Hayatında hiç aile sevgisi ve yaşantısı yaşamamış olan Hakan, görevinin bitmesine saatler kala sahte aile olsa bile bir kez olsun onlarla piknik yapmak istiyor ve felekten bir gün çalıyor. Hem aile hem de Ece bu sayede muhteşem bir gün geçiriyor.

ECE’NİN KONUŞMASI AİLEYİ SEVİNCE BOĞDU

Artık her şeyin sonuna gelinmişti, sahte aile oyunu son buluyordu ki, Ece’nin Hakan ile konuşması tüm aileyi sevince boğdu. Şimdi Sami Bey ve sahte aile için bambaşka bir serüven başlıyor.

AİLE İŞİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ 2. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Daha eşikten adım atar atmaz kopan tatlı kıyamet, durulmak bilmez. Ümüğe çökmeler, parça tesirli laf sokuşturmalar ve projeyi yalan edecek her türlü durum itinayla denenir sanki bu evde. Evdekileri nizama sokmaya çalışan Hakan, projeden ayrılan Müjde'yi eve döndürmek için envai çeşit yöntem dener, ancak Müjde'nin inadına toslar. Hakan'a bir diğer darbe de Leman önderliğindeki pazarcıların, protesto eylemi için holding binasının önünde kıyameti koparmasıyla ve karakolda gecelemeye göz kırpmasıyla gelir. Her türlü sorunu, Sami Bey fark etmeden halının altına süpürmeyi başaran Hakan'ın sabrını son olarak arızanın büyüğüyle, Mülayim sınayacaktır.

AİLE İŞİ SON BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE