Gündem Aile İşi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Aile İşi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

02.03.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Aile İşi 4. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragman videosunda şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın dorukta olduğu Aile İşi yeni bölümünde neler olacak? Tüm ipuçları ve yeni gelişmeler haberimizde...

Aile İşi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Atv'de yeni başlayan ve komik replikleriyle izleyicinin tüm dikkatlerini üzerine çeken Aile İşi 3. son bölümü ile bu hafta ekrana geldi. Merakla beklenen Aile İşi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan ve gerilimin bir arada yaşandığı Aile İşi 3. yeni bölümünde neler olacak?

Dinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen Jale Atabey otururken, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk üstleniyor. Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi yeni bölümü ile 9 Mart 2016 Çarşamba saat 20:00'da Atv'de

AİLE İŞİ 4. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Aile İşi yeni bölümde Sami Bey sahte ailenin görevinin bittiği söylüyor. Bu haberi duyan Hakan ise yıkılıyor.

SAHTE AİLEDE PİKNİK KEYFİ

Hayatında hiç aile sevgisi ve yaşantısı yaşamamış olan Hakan, görevinin bitmesine saatler kala sahte aile olsa bile bir kez olsun onlarla piknik yapmak istiyor ve felekten bir gün çalıyor. Hem aile hem de Ece bu sayede muhteşem bir gün geçiriyor.

ECE’NİN KONUŞMASI AİLEYİ SEVİNCE BOĞDU

Artık her şeyin sonuna gelinmişti, sahte aile oyunu son buluyordu ki, Ece’nin Hakan ile konuşması tüm aileyi sevince boğdu. Şimdi Sami Bey ve sahte aile için bambaşka bir serüven başlıyor.

AİLE İŞİ 3. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bela paratoneri sahte ailemiz, her dakika verdikleri yeni arızalarla, Sami Bey'in sabrını zorlamaya, sürekli vites yükselterek tahammülünü tüketmeye devam eder. Mülayim'in eve dönmesiyle ipten dönen 'Aile İşi' projesini hüzün ve kahkaha yüklü yeni engeller bekler. Hakan'ın Müjde'ye emanet ettiği yüzüğün sırra kadem basması, Leman'ın kaynanalıkta sınırları zorlaması, baştan sona huzura, neşeye batmış gibi başlayıp devam eden aile pikniğinin de sonlara doğru her türlü aksiliğe toslaması, tam gaz mutluluğa gitmek için yola çıkmış sahte ailemize hız tümseği olur. 'Her şey bitti' denilen anda Ece'nin konuşması tüm bu dertleri unuttursa da, Ece'yi okulda bekleyen sürpriz, yürekleri ağza getirir.

Haberin Devamı