Gündem Aile İşi 7. bölüm fragmanı ile bomba gibi geliyor! İzle

Aile İşi 7. bölüm fragmanı ile bomba gibi geliyor! İzle

24.03.2016 - 13:28 | Son Güncellenme:

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Aile İşi yeni bölüm ile ekrana geliyor. Eğlencenin dozu hiç bitmediği Aile İşi 7. bölüm fragmanı az önce yayınlandı. Uğur arkadaş çevresi yüzünden karakola düşer, Müjde'nin kardeşine tepkisi ne olacak? İşte Aile İşi yeni bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Aile İşi 7. bölüm fragmanı ile bomba gibi geliyor İzle

Bu hafta yine bomba gibi gelen ve yeni bölüm fragmanında da bombaları patlatan Aile İşi dizisinde neler olacak? NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi "AİLE İŞİ" 7. bölüm fragmanı az önce atv ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşleri ile "Aile İşi" ve market arasında bölünen Müjde zor zamanlar geçirmektedir. Kardeşlerine yeteri kadar zaman ayıramamaktadır. Kardeşi Uğur, yeni arkadaş çevresi yüzünden karakolluk olmuştur. Leman, bir işgüzarlık ederek Müjde'yi yaşadığı zor şartlardan kurtarmak için evlendirmeye karar verir. Bu fikir Hakan dışında tüm aile üyelerinden de destek görür. Müjde önce bu teklife karşı çıksa da sonrasında kendisine bulunan "kısmet" ile görüşmeyi kabul eder. Hakan hem bu görüşmenin gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacaktır hem de Müjde'nin kardeşlerine "ağabeylik" görevini üstlenecektir.

AİLE İŞİ 7. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE

AİLE İŞİ DİZİSİ HAKKINDA

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberin Devamı

YAPIM; NTC MEDYA YAPIMCI; MEHMET YİĞİT ALP YÖNETMEN; JALE ATABEY GENEL KOORDİNATÖR NAZLI HEPTÜRK; UYGULAYICI YAPIMCI; ARZU ERSAN DELİGÖZ
SENARİSTLER; ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK, FERHAT ERGÜN, JENERİK MÜZİĞİ; CAN BONOMO, CAN SABAN, ALİ RIZA ŞAHENK

OYUNCULAR; UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU