Gündem AKUT uzmanını gözyaşlarıyla uğurladılar

AKUT uzmanını gözyaşlarıyla uğurladılar

23.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Ataşehir’deki işyerinin 9. katından düşerek hayatını kaybeden AKUT uzmanı genç işadamı Sinan User (30) dün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

AKUT uzmanını  gözyaşlarıyla uğurladılar

Cenaze törenine Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet de katıldı. Aralarında Güler Sabancı ve Faruk Eczacıbaşı’nın da bulunduğu iş dünyasından pek çok isim, cenaze törenine çelenk gönderdi.

‘Ekip olarak çok üzgünüz’
User’in naaşını AKUT’ta birlikte görev yaptığı ve onlarca kurtarma operasyonuna katıldığı arkadaşları mezara indirdi. Cenazede User’in eşi Deniz User ve ailesi taziyeleri kabul etti. User’in ekip arkadaşlarından Serhat Akbel, şunları söyledi: “Sinan, birçok kurtarma operasyonunda görev almıştı. Sosyal sorumluluk projelerinde de çok aktifti. Üniversite öğrencilerinin AKUT’a katılması ve sosyal sorumluluk projelerinde görev alması için yoğun bir çaba içerisindeydi. Ekip olarak çok üzgünüz.“

Üniversiteden beri AKUT’taydı
Sinan User, üniversite yıllarından bu yana AKUT’un içinde yer alıyordu. Işık Üniversitesi’nin AKUT biriminin kuruculuğunu ve liderliğini yapan User, iş hayatına atıldıktan sonra da AKUT faaliyetlerini sürdürdü. User, çok sayıda projede yer aldı. User, en son AKUT Üniversite Öğrenci Toplulukları ve AKUT Kent Gönüllüleri Koordinatörü olarak görev yapıyordu. User, 19 Kasım’da Ataşehir’de güvenlik sistemleri üzerine faaliyet gösteren şirketinin bulunduğu plazanın 9. katından düşerek hayatını kaybetti.