Gündem ‘Alçaklar artık hesap vermeli’

‘Alçaklar artık hesap vermeli’

21.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Balyoz davasının en önemli isimlerinden biri olan emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, tahliye sonrası özgürlüğe uyandığı ilk sabahı ailesiyle kahvaltı yaparak geçirdi. 1

‘Alçaklar artık hesap vermeli’

515 gün cezaevinde kaldığını belirten Çiçek, “Kumpası kuran alçakların yargı önünde hesap vermesini istiyorum. Bize verilmeyen adil yargılanma hakkı onlara verilsin” dedi. Dursun Çiçek, özgürlüğünün ilk gününde Milliyet’e şunları söyledi:

‘Vicdanla bağdaşmıyor’
“Özgürce nefes almanın mutluluğunu yaşıyorum. Kumpası gördüğü bildiği halde savunanlar, davayı bilinçli olarak saptıran ve yayın yapan insanları Allah havale ediyorum. Haksızlıklara çanak tutmak vicdanla bağdaşmıyor.
Dün sabah kızım ve eşimle birlikte balkonda kahvaltı yaptık. 1515 günlük esaretin acısını çıkarmak istiyorum. Başbakan’ın ofisine dinleme cihazı koyacak kadar pervasız olan bir çete, imzamı taklit ederek kumpas kurdu. Anayasa Mahkemesi Türkiye’de gerçekten hakimler olduğunu gösterdi. Kumpası kuran alçakların yargı önünde hesap vermesini istiyorum. Bize verilmeyen adil yargılanma hakkı onlara verilsin.”

Yazarlar