Gündem Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

26.08.2023 - 21:25 | Son Güncellenme:

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da bot kazası geçirmişti. Çiftin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancının sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

Pegasus Havayolları’nın da bünyesinde yer aldığı Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, önceki akşam evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’ın Leros Adası’nda bot kazası geçirmişti. Çiftin sağlık durumlarına ilişkin yeni açıklama geldi.

Haberin Devamı

"SAĞLIK DURUMLARI DAHA DA İYİYE GİTMEKTE"

Esas Holding'ten yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup, sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz" ifadeleri yer aldı.

GÜLER SABANCI'DAN AÇIKLAMA

Sabancı ailesinden Güler Sabancı'nın ziyaret sonrası hastaneden ayrılacağı esnada gazetecilerin sağlık durumu ile ilgili sorusuna Güler Sabancı, "Çok şükür" şeklinde cevap verdi.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancının sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

Yunanistan'ın Leros Adasında önceki gün tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'daki özel bir hastanede tedavileri devam ediyor. Sabancı çiftini dün olduğu gibi bugün de birçok aile üyesi ve yakını ziyarete geldi. Güler Sabancı ve Sema Doğan hastaneye gelerek ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası hastaneden ayrıldığı esnada Güler Sabancı'ya gazetecilerin sağlık durumları nasıl şeklinde sorusuna Güler Sabancı "Çok şükür" şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

VALİ GÜL: GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA DURUMLARI İYİ

Öte yandan akşam saatlerinde İstanbul Valisi Davut Gül hastaneye gelerek Sabancı çiftini ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, "Geçmiş olsun için uğradık. Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi. Bizim açıklama yapmamız uygun olmaz. Biz insani olarak uğradık. Geçmiş olsun" dedi.

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, hastaneye gelerek Sabancı çiftini ziyaret etti. Kılıç ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancının sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

OĞLU HASTANEYE KOŞARAK GİRDİ

Zodyak botla kayalara çarpınca Şevket Emrecan Sabancı ile Kaan Ali Sabancı, denize savruldu. Hafif yaralanan ve Bodrum’da tedavi altında olan çiftin iki çocuğu, dün öğle saatlerinde babalarını görmek için İstanbul’a geldi. Kaan Ali Sabancı hastaneye arka kapıdan girerken, Şevket Emrecan Sabancı ise aracından inip, koşarak hastaneye ön kapıdan girerken görüntüledi.