Gündem Alp Navruz kimdir, kaç yaşında? Alp Navruz biyografisi

Alp Navruz kimdir, kaç yaşında? Alp Navruz biyografisi

08.10.2019 - 11:04 | Son Güncellenme:

Alp Navruz son olarak TRT 1 ekranında yayınlanan Elimi Bırakma adlı dizide Cenk karakterine hayat veriyor. Kariyerine modellik yaparak başlayan Alp Navruz aldığı oyunculuk tekliflerinin ardından Fazilet Hanım ve Kızları, ve son olarak Elimi Bırakma dizisinde rol aldı. Peki Alp Navruz kimdir, kaç yaşında?

Alp Navruz kimdir, kaç yaşında Alp Navruz biyografisi

Alp Navruz kariyerine modellik yaparak başladı. 2 Şubat 1992 doğumlu olan yakışıklı oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Modellik yaparken gelen oyunculuk tekliflerinin ardından dizilerde rol almaya başlayan yakışıklı oyuncu son olarak Elimi Bırakma adlı dizide Cenk karakterine hayat vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ALP NAVRUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan Alp Navruz kariyerine modellik yaprak başladı. Aldığı oyunculuk eğitiminin ardından sinema filmleri ve dizilerde rol alan genç oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları ve Elimi Bırakma dizilerinin Ortadoğu’ya satılmasının ardından yurt dışında da popülerlik kazandı. İşte, Alp Navruz'un biyografisi...

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Kariyerine modellik ile başlayan Alp Navruz, yüzme ve okçuluk sporu ile ilgileniyor. Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır.

Haberin Devamı

Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Ceberrut sinema filmiyle adım atan Alp Navruz, ilk dizisi Arkadaşlar İyidir’de Berke rolüne hayat verdi.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırdı.

Yazarlar