Gündem Amca katili bazanın içinde yakalandı

Amca katili bazanın içinde yakalandı

23.02.2024 - 16:37 | Son Güncellenme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, pazarda balıkçılık yapan akrabalar arasında çıkan kavgada, amcasını tabancayla öldüren, oğlunu da bacaklarından vurduktan sonra kayıplara karışan yeğen, saklandığı yatak odasındaki bazanın içinde yakalandı.

Amca katili bazanın içinde yakalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 'müşteri kapma' tartışmasında amcası Sertif Şaşı'yı (64) tabancayla öldüren, kuzeni Erkan Şaşı'yı ise (36) yaralayan M.Ş. (26), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.Ş.'nin saklandığı evde bazanın içerisinde yakalandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, 16 Şubat'ta saat 22.30 sıralarında, Özgür Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; M.Ş., kardeşi D.Ş. (22) ile 4 çocuk babası olan amcası Sertif Şaşı'nın (64) evine gitti. Pazarda balık şeytan ve amcası ile 'müşteri kapma' tartışması yaşayan M.Ş., belindeki tabancayı görebiliyor, peş peşe ateşledi. Sertif Şaşı ile oğlu Erkan Şaşı, kurşunların hedefi oldu. Yaralanan baba-oğul ambulansıyla, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sertif Şaşı hayatını kaybetti. Erkan Şaşı ise masajın ardından taburcu edildi. Polis, kaçan M.Ş. ile kardeşi D.Ş.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada 60 kamera kaydı ve yaklaşık 500 saatlik incelemede şüphelilerin Torbalı ilçesinde bir köyde saklandığı tespit edildi. Dün yapılan eş zamanlı çalışmayla M.Ş. yakalandı. M.Ş.'nin saklandığı evde bazanın içerisinde yakalandığı öğrenildi. Aynı gün tutuldu D.Ş. ise işlemler daha sonra serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüpheli M.Ş. bugün emniyetteki operasyonların ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Amca katili bazanın içinde yakalandı

Amca katili bazanın içinde yakalandı