Gündem Ankara hava durumu | Ankara'da kar yağışı devam edecek mi?

Ankara hava durumu | Ankara'da kar yağışı devam edecek mi?

13.01.2021 - 11:58 | Son Güncellenme:

Ankara'da bugün hava nasıl. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre sağanak yağış etkisi altında olan Ankara'da yağmur yerini kar yağışına bırakıyor. Sulu kar olarak başlayan kar yağışı yer yer kar şeklinde görünmeye başladı. Peki, kar yağışı devam edecek mi? İşte Ankara hava durumu ile ilgili son dakika bilgileri. Ankara hava durumu.

Ankara hava durumu | Ankarada kar yağışı devam edecek mi

Ankara'da kar yağışı devam edecek mi? Sağanak yağış etkisi altındaki Ankara'da kar yağışı başladı. Yer yer sulu kar yağışının görüldüğü Ankara'da bazı bölgelerde yağış kar şeklinde. Peki, kar yağışı devam edecek mi? İşte Meteoroloji tarafından yayınlanan Ankara hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri.

Haberin Devamı

ANKARA HAVA DURUMU NASIL?

Bölge genelinin çok bulutlu,aralıklı sağanak yağışlı zamanla karla karışık yağmur ve yer yer kar geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların;öğle saatlerine kadar yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli fırtına (50-80 km/sa) yüksek kesimlerde zaman zaman kuvvetli fırtına (90-100 km/sa ) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK Mİ?

Ankara’da sabah saatlerinden itibaren önce kuvvetli sağanak yağmurla başlayacak yağışın, hızlı soğumayla birlikte zamanla karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Haberin Devamı

Batı Karadeniz çevrelerinde güneyli kuvvetli rüzgarlarla birlikte yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, su baskını, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Ankara hava durumu | Ankarada kar yağışı devam edecek mi