Gündem Ankara'da korkutan kaza

Ankara'da korkutan kaza

29.10.2011 - 10:47 | Son Güncellenme:

Ankara'nın kalbi Kumrular Caddesi'nde 20 Eylül'de 5 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından, aynı caddeye paralel konumda bulunan Milli Müdafa Caddesi'nde meydana gelen bir trafik kazası paniğe neden oldu. Kazadan sonrta twitter'da 'Ankara'da patlama oldu' mesajları ile başlayan panik kısa bir süre sonra yatıştı.

Ankarada korkutan kaza


20 Eylül'de 5 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının meydana geldiği Kumrular Caddesi'ne paralel olan, Başbakanlık binasının da bulunduğu Vekaletler Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza korkuya neden oldu.

Haberin Devamı

Milli Müdafa Caddesi'nden Vekaletler Caddesi'ne sinyal vermeden dönen bir otomobil, bu caddede seyreden içinde çok sayıda yolcunun bulunduğu bir dolmuşla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle dolmuş kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Bu sırada büyük bir gürültü duyuldu. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi ve dolmuşta bulunan 9 kişi yaralandı.

Çarpışma sonucu çıkan büyük gürültü paniğe neden olurken bazı vatandaşlar bu olayı sosyal paylaşım sitelerinde patlama olarak duyurdu. Daha sonra olayın trafik kazası olduğu anlaşıldı.

Patlama zannedildi

Kaza sonrası ortaya çıkan gürültüyü patlama zanneden bazı vatandaşların ise bu olayı sosyal paylaşım sitelerinde "Kızılay'da patlama" olarak duyurması paniğe neden oldu. Olayın daha sonra trafik kazası olduğu anlaşıldı.