Gündem ‘Anne, beni babamla yatırma diyordu’

‘Anne, beni babamla yatırma diyordu’

28.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ankara Mamak’ta oturan Ş.Ş., geçen şubatta kendisinden boşanmak isteyen ve annesinin evine giden eşi D.Ş.’yi sokak ortasında tabancayla kurşun yağmuruna tuttu.

‘Anne, beni babamla yatırma diyordu’

Yaşamını yitiren D.Ş.’nin olaydan 1,5 ay önce, ayrı yaşadığı eşinin kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. D.Ş.’nin dilekçesinde, “Oğlum H.Y. doğduğundan beri benimle, kızım E. ise, babası ile uyumaktadır. 2 Ocak’ta sabah saatlerinde evimizdeyken kızım E., ‘anne, beni babamla yatırma’ dedi” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Ailenin avukatı Müjde Tozbey Erden, Milliyet’e, “D.Ş. yıllarca eşi Ş.Ş.’den şiddet görmüş, dayak yemiş. Ancak hiçbir kurumdan maddi ve manevi yardım görmeyince geri dönmek zorunda kalmış. Babası, kızını cinsel olarak iki yıldır istismar ediyormuş. D.Ş. istismarı öğrenince polise haber veriyor. Ancak adliyeye sevk edilen katil zanlısı serbest bırakılıyor. D.Ş., kendisinin ve kızının zanlıdan korunması için koruma talep ediyor. Daha sonra sokak ortasında öldürülüyor” dedi.