Gündem AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF para yatırma işlemi

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF para yatırma işlemi

24.09.2020 - 11:51 | Son Güncellenme:

AÖF kayıt yenileme işlemleri için geri sayım başladı. Açıköğretim Fakültesi tarafından yayınlanan akademik takvime göre AÖF üniversite kayıt yenileme işlemleri Ekim ayında başlayacak. Peki, AÖF kayıt yenileme ve para yatırma nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır AÖF para yatırma işlemi

AÖF kayıtları ve kayıt yenileme işlemleri için Açıköğretim Fakültesi Açıköğretim sistemine online olarak giriş yapmanız gerekmektedir. Kayıt yenileme ve ders seçim işlemleri internet ortamında yapılıyor. Kayıt tarihleri başladığında kayıt sayfası da aktif hale gelmektedir.

Haberin Devamı

2020-2021 AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Yeni eğitim öğretim yılında AÖF kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de başlayacak, 15 Ekim 2020'de sona erecek. Mazeretli kayıt tarihi ise 16 Ekim 2020 Cuma günü.

AÖF PARA YATIRMA NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt işlemleri için internet bankacılığı ya da ATM kullanılabilir. ATM'den para yatırmak için Ziraat Bankası ATM'lerinden ödeme işlemleri adımını seçmeniz gerekmektir. Ödeme işlemlerinin ardından Eğitim/Sınav ödemeleri - Üniversite ödemeleri - Anlaşmalı Üniversite ödemeleri adımlarını izleyerek çıkan ekrana ödeme yapacağınız üniversitenin il plaka kodunu giriyorsunuz. Çıkan ekranda Anadolu Üniversitesi - Açık Öğretim adımlarını izleyerek T.C. kimlik numarası ya da öğrenci numarasını giriyorsunuz.

Haberin Devamı

İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NASIL YAPILIR?

AÖF ikinci üniversite kayıtları için başvurular 31 Ağustos 2020 tarihinde başladı. 15 Ekim 2020 tarihine kadar ikinci üniversite kayıtları devam ediyor.

AÖF GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ