Gündem AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (Anadolu Üniversitesi)

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (Anadolu Üniversitesi)

29.11.2016 - 08:28 | Son Güncellenme:

26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı. Adaylar şimdilerde AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak (Anadolu Üniversitesi)

AÖF son zamanlarda oldukça sık tercih edilen bir eğitim programı olmuştur. Gerek sunulan imkanların diğerlerinden farklı olarak muamele görmemesi ile gerek eğitim koşullarından dolayı sıklık ile tercih edilen AÖF sınavına giren adayların bu yıl AÖF Sorularına ulaşmaları için yapmaları gereken işlemler yazımızın devamındandır.

Haberin Devamı

Son yıllarda insanları eğitim alanına teşvik etmek üzere oldukça güzel imkanlar sunulmaktadır. Bu imkanlardan yararlanmak isteyenler kendi arasında ayrılan birimlerden faydalanarak herhangi bir eğitim programını seçip eğitimlerine kaldıkları yerden ya da hiç başlamadıkları yerden tekrar başlamaktadır. Bu eğitim programlarından biri de Açıköğretim Fakülteleridir. Herhangi bir sebepten dolayı okuluna yani eğitimine devam edemeyen kişiler ya da yine herhangi bir sebepten dolayı hiç eğitimine başlayamayan kişilerin oldukça yararlı bulduğu ve faydalandığı bir sistem olan AÖF sistemi sayesinde toplumun eğitim seviyesi yükselmiş ve ülkedeki eğitim oranı bunun ile birlikte artmıştır.

AÖF SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

  • Gün geçtikçe AÖF ' ten faydalananların sayısı artmaktadır. Bu artış ile beraber sistemde de bazı yenilikler meydana gelmektedir. Bu yıl AÖF sisteminde meydana gelen değişimler ise soru değerlendirmeleri üzerinden oldu Geçen yıllarda böyle bir uygulama olmamasına rağmen dört yanlış bir doğruyu götürecektir. Bu düzenleme ile beraber değerlendirilmek üzere bu yıl başvuruların tamamlanması ardından yapılan ders kayıtları ile beraber güz döneminin vize sınavı 26-27 Kasım tarihi arasında gerçekleştirildi. Adayların farklı okullarda girdiği bu sınavlar sonucu ise adaylar final sınavına da girecek ve sonucun ortalaması ile adayların hangi dersleri geçip geçemeyeceği belli olacaktır.
  • Bu yıl başvuruların tamamlanmasının ardından öğrenciler ders kayıtlarını yapıp harç paralarını yatırdılar. Daha sonra bir an önce akademik takvimin açıklanmasını sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler AÖF sınavının vizesinin 26-27 Kasım tarihinde gerçekleşeceğini öğrendiler. 26-27 Kasım tarihinde yapılan sınav sonrasında ise adayların heyecanlı bekleyişleri bitmedi.
  • Bu kez de sınavda sorulan soruları ve cevaplarını bir an önce kendi cevapları ile karşılaştırmak üzere AÖF Sorularının açıklanmasını beklediler. Resmi AÖF web sayfası üzerinden açıklanan AÖF Soruları ile beraber adaylar cevapları karşılaştırarak aşağı yukarı tahminlerini ortaya koydular. Ancak AÖF Sonuçlarının henüz ne zaman açıklanacağına dair bir açıklama gelmedi. AÖF ün resmi web sayfası üzerinden en güncel açıklama AÖF Soruları için gelmişti. AÖF Sorularını merak eden öğrenciler resmi AÖF web sayfasına girerek AÖF Sorularını görebilirler.
  • Bu sisteme giriş yapabilmeleri için öncelik ile internet bağlantısının bulunduğu herhangi bir bilgisayar ya da akıllı cep telefonundan internet erişimi sağlayın. Ardından resmi AÖF web sayfasını ziyaret edin ve gerekli olan bilgileri uygun boşluklara yazarak giriş butonuna basın. Ve karşınıza açılacak seçeneklerden AÖF sorularına en uygun başlığı seçerek AÖF Sorularına ulaşın. Bu erişim resmi AÖF web sayfası üzerinden siz değerli öğrencilerine ücretsiz olarak verilmektedir.