Gündem AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?

15.04.2019 - 09:14 | Son Güncellenme:

AÖF bahar dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihleri arasında dört farklı oturumda gerçekleştirildi. Sabah ve öğleden sonra gerçekleştirilen dört farklı oturumlar AÖF bahar dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. AÖF bahar dönemi ara sınavlarının sona ermesinin ardından gözler sınav soru ve cevaplarına çevrildi. Peki AÖF bahar dönemi ara sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?

AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı AÖF sonuçları ne zaman açıklanır

Üniversite eğitimine açıktan devam eden veya ikinci ünüversiteyi okuyan binlerce aday hafta sonu gerçekleştirilen ara sınav oturumlarında ter döktü. Adaylar 13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen dört oturum ile AÖF ara sınavlarını tamamlamış oldu. Sınavların sona ermesinin ardından gözler AÖF bahar dönemi sınav soru ve cevaplarına çevrildi. Peki AÖF bahar dönemi ara sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı. Peki AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Haberin Devamı

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

AÖF bahar dönemi sınav soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi tarafından henüz yayımlandı. AÖF bahar dönemi ara sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarının bir iki gün içerisinde adayların erişimine sunulması bekleniyor.

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair Anadolu Üniversitesi tarafından net bir açıklama yapılmadı. AÖF sınav sonuçlarının 15-20 gün içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor.