Gündem AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF Güz dönemi sınav sonucu sorgulama

AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF Güz dönemi sınav sonucu sorgulama

20.01.2018 - 11:35 | Son Güncellenme:

AÖF sonuçları açıklandı mı? 13-14 Ocak'ta gerçekleştirilen AÖF güz dönemi sınavlarına katılan adaylar, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla araştırıyor. İşte AÖF sınavlarında merak edilen detaylar...

AÖF sonuçları açıklandı mı AÖF Güz dönemi sınav sonucu sorgulama

AÖF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla kişi tarafından aranıyor. 13-14 Ocak AÖF güz dönemi sınavı sonrası sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. AÖF final sınavı sonuçlarının bugün açıklanacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından erişime açıldı. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden çıkmış sınav soruları linkine tıklayarak ulaşabiliyorlar.

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.