Gündem Araçta sıkışan sürücü yaklaşık 1 saatte kurtarılabildi

Araçta sıkışan sürücü yaklaşık 1 saatte kurtarılabildi

23.05.2009 - 10:53 | Son Güncellenme:

.

Araçta sıkışan sürücü yaklaşık 1 saatte kurtarılabildi



Edinilen bilgiye göre kaza, Okmeydanı D-100 Karayolu Haliç Köprüsü çıkışında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 34 YM 2827 plakalı minibüsüyle aşırı hız yaparak Mecidiyeköy istikametine giden Mehmet Sedat Yıldırım (34), Haliç Köprüsü çıkışında bir kamyona arkadan çarptı. Yıldırım, çarpmanın etkisisiyle minibüste sıkıştı. Kazaya karışan ve plakası alınamayan kamyon ise olay yerinden kaçtı.

Araçta sıkaşan Yıldırım'a ilk olarak 112 Acil Servis görevlileri müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücüyü kurtarmak için çalışmalara başladı. Ancak gelen itfaiye ekipleri, Yıldırım'ı, sıkıştığı yerden kurtaramayınca olay yerine ikinci bir itfaiye kurtarma ekibi istendi. İtfaiye ekiplerinin 40 dakikalık çalışmasının ardından Yıldırım, yaralı olarak araçtan çıkartıldı. Sıkıştığı araçtan 50 dakika sonra kurtarılan Yıldırım, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle, D-100 Karayolu Mecidiyeköy istikametine trafikte aksamalar meydana geldi. Araçların kaldırılmasıyla trafik akışı tekrar normale döndü.