Gündem Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti! -İzle

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti! -İzle

29.04.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

İlgi ile takip edilen dizi Arka Sokaklar son bölümde neler yaşandı merak konusu. Hüsnü Çoban'ın vurulmasıyla yıkılan ekip Maruf'un peşindedir. Herkesin merak ettiği soru ise Hüsnü Çoban öldü mü? İşte heyecanla beklenen Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti -İzle

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yönetiyor. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar'da yeni bölüm heyecanı başladı.Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 399. Bölüm Özeti

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır.Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti -İzle

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti -İzle

ARKA SOKAKLAR 400. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti -İzle

Arka Sokaklar 398. Bölüm Özeti

Maruf ve Şükran babaları Selahattin, 50’li yaşlarda bir adamla gencecik bir kızı evlendirmek istemektedir. Maruf’u Cahit’i bir şekilde atlatmayı başararak kız kardeşini kendi yöntemlerine göre Kadir’in adamlarından Basri ile birlikte kurtarmaya gider. Bir numaralı silah kaçakçısı Kadir Yelence’nin has adamı Basri ekibin engeline takılmıştır. Kadir’e ulaşmanın yolu Basri’den geçmektedir.

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti -İzle

Arka Sokaklar 399. Bölüm 2. Fragmanı izle

ARKA SOKAKLAR 399. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Basri Ankara otobanında yüz tarama sistemine yakalanmıştır. Yanında biri vardır ancak yüzü seçilemez. Plakadan kullandığı aracın kiralık olduğu tespit edilir. Aracı kiralayan şirketten bilgi alınarak bir adrese ulaşılır. Bu adres Hüsnü’nün bulunduğu mevkii ye yakındır. Çevre ekiplerden de yardım alarak verilen adrese gider. Rezidansın güvenliği ile görüşülüp Basri hakkında bilgi alınır.

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı şok etti -İzle

Hüsnü mekanda resmi polisleri bırakıp ayrılır. Bu sırada Basri ve Maruf evden bir şeyler almak için mekana gelirler. Resmi polislerden Oktay Basri’yi tanır, Hüsnü baş komiserine haber verir. Hüsnü sert bir manevra ile hemen mekana geri döner. Hüsnü döndüğünde çatışma çoktan başlamıştır. Hüsnü resmi polisler Hamdi ve Oktay’ı kurtarmaya çalışırken Maruf’un silahından çıkan kurşunlar sırtına isabet eder…

Haberin Devamı

Arka Sokaklar'ın 400. Bölüm kutlamasına kim damgasını vurdu?

Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan yanıtladı
Bütün hafta kafamızı meşgul eden ve 'Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde yanıt bulması beklenen soruyu, 'Hüsnü Çoban' karakterine 10 yıldır hayat veren Özgür Ozan yanıtladı.

'Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta noyunca gündemden düşmeyen ve bu akşam yanıtını bulacak soru için Hürriyet'ten Zelal Özalp' açıklamada bulundu.

"Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım" diyen Özgür Ozan, sosyla medyadaki paylaşımlar arasında en çok “Adam memur maaşıyla ev geçindiriyordu, çoluk çocuk yetim kaldı, yazık” benzeri yorumları çok beğendim.

Kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi tepki gösterdiler. Çok samimiydi bu yorumlar" diyor.

Haberin Devamı

PEKİ HÜSNÜ ÇOBAN ÖLECEK Mİ?
Özgür Ozan bu akşamki yayında cevap bulacak ve çok merak edilen soru içinse:

"Yaaaaaani... Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yok derlerse adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani..." diyor.

Ama izleyciden gelen bu ilgi alakaya bakılırsa Hüsnü Çoban'ın ölmesi gerçekten büyük sürpriz olur.

ARKA SOKAKLAR HAKKINDA

Arka Sokaklar, Kanal D 'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, Kanal D'de yayımlanmaktadır. Aynı zamanda eski bölümleri akşam üzeri Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yazmıştır. Dizinin yapım şirketi Erler Film'dir. Dizinin müzikleri Murat Evgin tarafından yapılmıştır.Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının tecrübesi ve ?babalığıyla? yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren emniyet amiri Rıza Baba olur.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu

Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın

Can Başak Arif Müdür