Gündem Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanında aksiyon dolu anlar!

Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanında aksiyon dolu anlar!

05.12.2016 - 10:22 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizileri arasında yerini alan Arka Sokaklar 420. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba ev ekibi mafya babası Sezgin'in peşine düşüyor. Arka Sokaklar ekrana gelecek olan yeni bölümde aksiyon dozu bir an olsun eksilmiyor.

Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanında aksiyon dolu anlar

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 420. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba ve ekibi bu kez Sezgin'in peşine düşer. Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh gibi usta isimler yer alıyor. Arka Sokaklar 9 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 419. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hapisten kaçan Sami’nin planı, Yonca’nın cezasını kesmektir. Yonca’nın polise bildiği her şeyi söylediğinden kendince neredeyse emin olan Sami, polisleri atlatıp Yonca’nın evine girer. Yonca’yı ciddi şekilde darp eder. Sonunda Canan ile ilgili gerçekleri öğrenen Sami sakinleşir ve kadını öldürmez.

Bu sırada ekibe, Sami’nin hapisten kaçtığı haberi gelir. Sami’nin ilk hedefi kızı Canan’ı bulmak; ikinci hedefi ise, Rıza baba ve ekibinin canını yakmaktır.

ARKA SOKAKLAR 420. BÖLÜM FRAGMANI

Aylin ve Hakan’ın yarım kalan nişan merasiminin tamamlanması gerekmektedir. Rıza baba, ekibin ağız tadıyla hep birlikte evlerinde toplanmasını ve nişan yüzüklerinin takılmasını istediğini söyler. Arif Müdür, Hüsnü, Suat, Mesut, Selin, Rıza, Ayla, Pınar, Ali ve Nesrin hanım, Aylin ve Hakan’ın bu mutlu günlerinde bir aradadırlar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR'DA SÜRPRİZ TRANSFER!

Emir Benderlioğlu Arka Sokaklar'a transfer oldu
Kavak Yelleri'yle geniş kitlelere ulaşan ve şu an vizyondaki Dağ 2 filminde de rol alan oyuncu Emir Benderlioğlu Arka Sokaklar'a transfer oldu

Ekranın sevilen oyuncularından Emir Benderlioğlu Arka Sokaklar dizisinde bir mafya babasını canlandıracak.

'Dağ 2' filminde de rol alan oyuncu Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programında Arka Sokaklar'da çekimlere başladığını söyledi. Bu hafta ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 420. yeni bölüm fragmanında Emir Benderlioğlu, Sezgin adından bir mafya babasını canlandıracak.

EMİR BENDERLİOĞLU KİMDİR?

Emir Benderlioğlu, 28 Ekim 1979 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirdi. Önce heykel okuyan oyuncu daha sonra grafik bölümüne geçti daha sonra da TRT tanıtım kordinatörü olarak çalıştı.

Ankara'da arkadaşı Alper Çağlar ile tanıştı ve daha sonra Alper Çağlar'ın yönetiminde: Bukalemun, 4 Saat, Kabakurgu, Camgöz filmlerinde oynadı. Camgöz hariç bu filmlerde başrol oynadı.

Arka Sokaklar 420. bölüm fragmanında aksiyon dolu anlar

Alper Çağlar'ın filmlerindeki performansıyla beğeni toplayan oyuncu bir ajansa kaydoldu ve İstanbul'a yerleşti.

Haberin Devamı

Emir Benderlioğlu, 2006'da Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte Ademin Trenleri adlı sinema filminde, Bekir karakterini canlandırdı. Daha sonra da Sessiz Fırtına adlı dizide İbrahim karakterini canlandırdı. 2008 yılında da Dedektif Biraderler başrol oyuncusu olarak Savaş karakterini canlandırdı. Ayrıca Kavak Yelleri'nde Mine'nin sevgilisi Burak karakteri ile karşımıza çıkan Emir Benderlioğlu fotoğrafçılıkla da yakından ilgilenmektedir. Animasyon, 3D grafik gibi konulardaki yarışmalarda da ödüller kazanmıştır.

Emir Benderlioğlu, 6 Temmuz 2010 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Ceren Şekerci ile evlendi. Nur adında bir kızı vardır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ:

2016- Dağ 2 (Başçavuş Batur Altınbilek) (SinemaFilmi)
2014- Panzehir (Ferit) (Sinema Filmi)
2013- Osmanlı Tokadı (Savaş) (TV Dizisi)
2011- Hop Dedik: Deli Dumrul (Dumrul) (Sinema Filmi)
2011/2012- Yer Gök Aşk (Yılmaz) (TV Dizisi)
2010- Keskin Bıçak (Çetin) (TV Dizisi)
2009- Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde (Dumrul) (Sinema Filmi)
2009- Ayrılık (2) (Eytan) (TV Dizisi)
2008- Dedektif Biraderler (Savaş) (TV Dizisi)
2007- Sessiz Fırtına (İbrahim) (TV Dizisi)
2007/2010- Kavak Yelleri (Burak) (TV Dizisi)
2007- Camgöz (Batu) (Kısa Film)
2007- Adem’in Trenleri (Bekir) (Sinema Filmi)
2006- Bukalemun (Ozan) (Kısa Film)
2004- 4 Saat (Kısa Film)