Gündem Arka Sokaklar 425. yeni bölüm fragmanında Türk polisine hain saldırı!

Arka Sokaklar 425. yeni bölüm fragmanında Türk polisine hain saldırı!

12.01.2017 - 09:54 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisi 424. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından heyecanla beklenen Arka Sokaklar 425. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 425. yeni bölümünde Türk polisine yapılan hain saldırının arkasında kim var? Rıza Baba ve ekibi bu üzücü olay karşısında ne yapacak? merak ediliyor...

Arka Sokaklar 425. yeni bölüm fragmanında Türk polisine hain saldırı

Arka Sokaklar 425. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Bir hafta aranından ardından yeni bölümü ile dün akşam ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi için heyecan doruktaydı. Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü'nün arkadaşlarıyla tekrar beraber görev alıp almayacağı merak konusu olmuştu.

Arka Sokaklar Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE BU HAFTA NELER OLDU?

Arka Sokaklar 424. bölümünde bu hafta; Veysel, Gökçe’nin ifadesine ulaşmak için Aynur’u görevlendiriyor.

Sezgin ve Cengiz ellerinde uzaktan kumanda ile aracının içerisinde beklemektedir. Ekip adım adım eve yaklaşır. Bomba düzeneğini fark eden ekip hızla olay yerinden uzaklaşır. Bu sırada bomba patlar. Ekip hastaneye kaldırılır. Çok büyük yaralanma söz konusu değildir ancak doktor her ihtimale karşı geceyi hastanede geçirilmesini istese de, ekip kabul etmez.

Gökçe’nin adliyeye sevk edildiği haberi Veysel’e ulaşır. Sorguda anlattıkları ile nöbetçi mahkemeye sevki yapılmıştır. Veysel bu konuda Aynur’u görevlendirir, Aylin’in bilgisayarından Gökçe’nin ifade kaydını almasını ister.

ARKA SOKAKLAR 425. BÖLÜM FRAGMANI