Gündem Arka Sokaklar 427. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Arka Sokaklar 427. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

27.01.2017 - 09:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 427. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar'da ekip yeni bir operasyonun peşinde. Rıza Baba ise tuzağa düşüyor. İşte Arka Sokaklar yeni bölümden ilk detaylar..

Arka Sokaklar 427. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

Arka Sokaklar 426. son bölümde Sezgin, Rıza Baba'nın silahını eline geçirir ve tuzağını kurar. Rıza Baba'nın silahı ile adam vuran Sezgin'in hedefi bu kez daha büyüktür. Hakkında soruşturma açılan Rıza Komiser zor durumda kalıyor.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR 426. BÖLÜM ÖZETİ

Veysel’in ölümüyle ilgili bütün ekip savcıya ifade verecektir. Kenan Aslan, 2009’dan beri çete davasından hapistedir ve artık serbest kalma zamanı gelmiştir. Kenan’ın yokluğunda işleri göz bebeği biricik kızı Yeşim idare etmiştir. Yeşim, küçük yaşına rağmen güçlü bir mafya kadını haline gelir.

Kenan, Sezgin’i himayesine alır. Rıza ve ekibinden intikamını almak için istediği her şeyi yapacaktır. Tabii ki bunun karşılığında Sezgin’den bir isteği vardır. Kendisinin zamanında tutuklanmasını sağlayan Savcı Bekir’in ortadan kaldırılması…

ARKA SOKAKLAR 427. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 427. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba içerisinde bulunduğu zor durumdan nasıl kurtulacak? Rıza Baba'ya tehdit oluşturan kim?
Müfettiş Veysel'in ölümüyle suçlanan Rıza Baba'ya cezaevi yolu görünür. Tüm ekip elleri bağlı şekilde bu duruma çözüm bulamaz. Lakin en kısa sürede Rıza Baba'yı kurtarabilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışırlar. Yeterince hızlı olmazlarsa belki de tüm çabaları boşa olacaktır. Çünkü Rıza Baba'yı cezaevinde büyük bir tehlike beklemektedir.

Haberin Devamı

Rıza Baba, kendisine saldıracak kişiyi alt edebilecek mi? Ekip, Rıza Baba'nın suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D 'de!