Gündem Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanında Rıza Baba, görev başında!

Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanında Rıza Baba, görev başında!

10.02.2017 - 09:03 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisi son bölümü ile dün akşam Kanal D'de ekrana geldi. Hemen ardından yayına giren Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Arka Sokaklar'da Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?

Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanında Rıza Baba, görev başında

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' ters köşe yaptı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanda 'Rıza Baba'nın kızı 'Pınar'ın hayatını kaybettiği düşünüldü, ancak Pınar'ın karnındaki bebeği ölmüş. Türk TV tarihinin en uzun soluklu yapımlarından 'Arka Sokaklar', dün akşam yayınlanan 428'inci bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

Reyting rekortmeni dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanında, Zafer Ergin'in canlandırdığı 'Rıza Baba'nın kızı Pınar' öldü sanıldı, işin aslı dün ortaya çıktı.

'Sezgin' tarafından vurulan Pınar acilen ameliyata alındı. Hamile olan Pınar bebeğini kaybederken, acı haber karşısında Rıza Baba adeta yıkıldı.

Merakla beklenen Arka Sokaklar 429. yeni bölüm fragmanı yayında! Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?

Oktay'ın yardımı sayesinde Rıza Baba'nın suçsuz olduğu gün yüzüne çıkar ve görevinin başına geçer. Lakin Kenan'ın peşinde oldukları sürece tehlike onların yanından eksik olmayacaktır. Kenan'ın terör örgütleriyle iş birliği içerisinde olması onları bu görevde peşinden gitmelerine neden olacaktır. Bu zorlu görev sonucunda aradıkları silahları bulabilecekler mi?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR 429. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 428. BÖLÜM ÖZETİ

Pınar, Sezgin tarafından vurulmuştur. Hastaneye götürülür ve acil olarak ameliyata alınır. Hem Pınar’ın, hem de bebeğin durumu kritiktir.

PINAR, VURULDU; TÜM EKİP, PERİŞAN OLDU!

Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer.

Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.

Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur. Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat yaratacağına söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler.

Yazarlar