Gündem Arka Sokaklar 494. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 494. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.11.2018 - 08:11 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranın uzun soluklu, sevilen dizisi Arka Sokaklar 493. bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Fenomen dizi Arka Sokaklar'da Engin Müdür'ün atanması şoke etti. Peki merakla beklenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 494. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam yine heyecan yarattı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide Rıza Baba'nın tutuklanmasının ardından yerine yeni müdür geldi. Arka Sokaklar 494. yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba, sorgusunda şaşırtan suçlamalarla karşı karşıya kalıyor!

Rıza Baba, rüşvet çetesi kurmaktan dolayı Organize Şube tarafından sorgulanır. Sorgu sırasında evde ele geçen paraların içinde bulunduğu çantayı Özer Müdürden aldığına dair fotoğraflı kanıtla karşılaşır. O çantada Altan ve Halis Komisere ait delillerin olduğunu açık etmemek için karşı bir savunma sunmaz. Özellikle bir suçlama onu şok eder. Altan'ın serbest kalmasını sağlayan hakimi öldürmekle suçlanır. Sorgu sonrasında Rıza Baba, tutuklu yargılanmak üzere hapse girer.

Ekip ise, bu olayı nasıl çözeceklerinin hesabını yapar. Özellikle Rıza Babanın yerine gelecek müdürü merakla beklerler. Bu müdür hepsinin tanıdığı ve önceden ekiplerinde de bulunan Engin Müdürdür ( İlker İnanoğlu) Herkes onu görmekten dolayı çok mutlu olur. Engin Müdür, Rıza Babanın davasının çözülmesinde onlara umut olur...

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 493. Bölüm 2 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 493. BÖLÜM FRAGMANI