Gündem Arka sokaklar 494. yeni bölümde herkes Rıza Baba için seferber oluyor!

Arka sokaklar 494. yeni bölümde herkes Rıza Baba için seferber oluyor!

03.11.2018 - 07:36 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile heyecanla izlenen Arka Sokaklar'da Rıza Baba suçlamalar karşısında çaresiz kalmıştı. Ekip ise Rıza Baba'yı düştüğü durumdan kurtarmak için herkesi seferber ediyor. İşte Arka Sokaklar yeni bölümde yaşanacaklar...

Arka sokaklar 494. yeni bölümde herkes Rıza Baba için seferber oluyor

Kanal D'nin sevilen dizisi dün akşam yine herkesi ekran başına kilitledi. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar 494. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, Rıza Baba'yı kurtarmak için tüm imkanlarını kullanıyor!

Rıza Baba'nın yerine göreve gelen Engin, tüm imkanlarını kullanarak bu yanlış durumu düzeltmeyi kafasına koymuştur. Ama bu süreçte gelişen olaylar onun da sinirlenmesine sebep olacaktır. Aylin'in başı beladadır. Aylin'i kurtarabilmek için ekip işin peşine düşecektir.

Arka Sokaklar, merakla beklenen bölümüyle 9 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 494. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba, sorgusunda şaşırtan suçlamalarla karşı karşıya kalıyor!

Rıza Baba, rüşvet çetesi kurmaktan dolayı Organize Şube tarafından sorgulanır. Sorgu sırasında evde ele geçen paraların içinde bulunduğu çantayı Özer Müdürden aldığına dair fotoğraflı kanıtla karşılaşır. O çantada Altan ve Halis Komisere ait delillerin olduğunu açık etmemek için karşı bir savunma sunmaz. Özellikle bir suçlama onu şok eder. Altan'ın serbest kalmasını sağlayan hakimi öldürmekle suçlanır. Sorgu sonrasında Rıza Baba, tutuklu yargılanmak üzere hapse girer.

Haberin Devamı

Ekip ise, bu olayı nasıl çözeceklerinin hesabını yapar. Özellikle Rıza Babanın yerine gelecek müdürü merakla beklerler. Bu müdür hepsinin tanıdığı ve önceden ekiplerinde de bulunan Engin Müdürdür ( İlker İnanoğlu) Herkes onu görmekten dolayı çok mutlu olur. Engin Müdür, Rıza Babanın davasının çözülmesinde onlara umut olur...