Gündem Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finali fragmanında Mesut vuruluyor!

Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finali fragmanında Mesut vuruluyor!

14.06.2019 - 09:30 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar bu akşam ekrana gelecek olan bölümle sezon finali yapıyor. Uyuşturucu çetesi ile girilen mücadelede çetenin lideri Nejat, Volkan'ı vurur. Nejat'ın yakalanmasına yardımcı olan Salih'in hedefinde ise Mesut ve Selin vardır. Arka Sokaklar bu akşam Kanal D'de..

Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finali fragmanında Mesut vuruluyor

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar bu akşam sezon finali ile ekrana gelecek. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar'da mahalleye dadanan uyuşturucu çetesinden herkes oldukça rahatsızdır. Engin mahalleyi uyuşturucudan temizleyeceğine söz verir. Narkotik ve asayiş ekipleri bu operasyonda omuz omuza çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Uyuşturucu baronu Nejat'ın peşine düşen ekip girilen operasyonda oldukça zorlanır. Nejat girilen operasyonda genç polis Volkan'ı vurur. Nejat'ın yakalanmasına yardımcı olan Salih ise en büyük tehlikedir. Asıl amacı Selin ve Mesut olan Salih beklenmedik bir anda Mesut'u vurur.

ARKA SOKAKLAR 521. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI