Gündem Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

25.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde Berke ve Gizem arasındaki gerginlik gündeme bomba gibi düşerken Arkadaşlar İyidir 10. bölümünde neler olacağı merak konusu oldu.

Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Arkadaşlar İyidir ekrana gelen son bölüm ile izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Ekrana gelen son bölümde Berke'nin Gizem'i kaçırması Eren'i deliye döndürdü. Yayınlanan son bölüm ardından Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel'in yer aldığı Arkadaşlar İyidir 10. bölümü ile 30 Ekim Pazar akşamı Show Tv'de ekrana gelmesi bekleniyor.

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Arkadaşlar İyidir”in 9. bölümünde; Gizem’in Berke tarafından alıkonulduğunu öğrenen Eren çok sinirlenir. Berke, Gizem’i bırakmak için bazı şartlar öne sürer. Eren polise gitmeyip bu şartları yerine getirirse, Gizem’e hiçbir şey olmayacak ve bir süre sonra serbest bırakılacaktır. Eren, bu şartları kabul eder ve Gizem’i kurtarmak için harekete geçer.

Haberin Devamı

Arda ve Yunus da onu bu süreçte yalnız bırakmaz. Merve, Leyla’nın ısrarıyla bir canlı yayına çıkar ve Leyla’yı bilerek rezil eder. Leyla bunu Merve’nin yanına bırakmayacaktır. Seda, ailesini bir arada tutabilmek için hiçbir şey yapamayacağının farkındadır ama yine de elinden geleni yapmaya çalışır.

Yunus, Şeyma’nın İzmir’den gelişine şaşırır. Şeyma her şeyi öğrenmiş, Yunus’un yanında olmak için gelmiştir. Eren, Berke’nin isteklerini yerine getirdiğinde, Gizem’in çoktan serbest kaldığını öğrenir. Eren, Gizem’i kurtarmaya çalışırken Gizem de Eren’in başına bir şey gelmesini engellemek için Berke’nin ondan istediği bir şeyi yapmıştır. Eren, bunun ne olduğunu öğrenince çok öfkelenir ve Berke’den bunun öcünü almaya karar verir.