Gündem Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti

Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti

01.09.2023 - 15:47 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada fenalaşan Av. Elif Alev Çevikdal, hayatını kaybetti.

Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti

Olay, Turgutreis Mahallesi’nde meydana geldi. Bir balık restoranında arkadaşları ile birlikte oturup sohbet eden 43 yaşındaki Elif Alev Çevikdal, aniden fenalaştı. O esnada restoranda bulunan bir sağlık çalışanı, kadına müdahale etti.

Haberin Devamı

İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri geldi. 112 Acil Sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen 43 yaşındaki Elif Alev Çevikdal, kurtarılamadı. Cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat olduğu öğrenilen bir çocuk annesi Çevikdal’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti

Av. Elif Alev Çevikdal’ın, Bodrum’a bir davanın takibi için geldiği öğrenildi. Av. Elif Alev Çevikdal'ın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü sanılıyor.

YOLDA YÜRÜRKEN YERE YIĞILDI

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir şahıs, yolda yürürken aniden yere yığıldı. Nabzı atmayan şahsa ambulans gelene kadar bir vatandaş kalp masajı yaptı.

Arkadaşları ile restoranda balık yiyen avukat hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Sivas Bulvarı üzerinde yürüyen Ö.A. aniden yere yığıldı. Ö.A.’nın yere düştüğünü görenler ne olduğunu anlamazken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kısa zamanda olay yerine gelirken, fenalaşarak yere düşen adama yardım eden bir vatandaş da ambulans gelene kadar kalp masajı yaptı. Ö.A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz adamın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.