Gündem ASDEP sonuçları belli oldu mu? Kuru çekimi ne zaman?

ASDEP sonuçları belli oldu mu? Kuru çekimi ne zaman?

06.12.2019 - 10:50 | Son Güncellenme:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı il müdürlükleri ve sosyal hizmet kuruluşlarında çalıştırılmak üzere sürekli işçi alınacak. Başvurular 29 Kasım'da sona erdi fakat sonuçlar açıklanmış değil. Şimdi adaylar "ASDEP sonuçları belli oldu mu?" sorusu sorarken bir yandan da kura çekim tarihini sorguluyor.

ASDEP sonuçları belli oldu mu Kuru çekimi ne zaman

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kasım ayının sonlarına doğru "Sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere belirsiz süreli sürekli işçi alınacaktır" duyurusunda bulundu. Genel şartlar sıralandı ve adaylara 29 Kasım'a kadar mühlet verildi. Birçok başvuru geçekleşirken başvuruların üzerinden 1 hafta geçti ve sonuç tarihi araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

KPSS KAPSAMINDA ADAY LİSTELERİNİN BELİRLENMESİ

Önlisans eğitim düzeyindeki taleplere, KPSS puanıyla başvuran talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayının 4 (Dört) katı kadar aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

KURA KAPSAMINDA ADAY LİSTELERİNİN BELİRLENMESİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekim yeri ve tarihleri daha sonra Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanacaktır. Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.