Gündem Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümde beklenmedik olay!

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümde beklenmedik olay!

03.11.2016 - 10:35 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Murat ve Hayat evlilik yolunda. Peki Hayat'ın beklenmedik anda karşılaştığı sorun ne? Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümde beklenmedik olay

Show Tv'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın 17. bölüm fragmanı yayınlandı.Usta oyuncu Metin Akpınar’ın Haşmet Dede karakteriyle kadrosuna dahil olduğu Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Aşk Laftan Anlamaz artık cumartesileri izleyiciyle buluşacak.Yeni günündeki ilk bölümünde Erçel, senaryo gereği gelinlik giyecek. İşte Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz 17. yeni bölümü ile 5 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 17. BÖLÜM FRAGMANI



AŞK LAFTAN ANLAMAZ 16. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aşk Laftan Anlamaz'ın 16. bölümünde; Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya ve tüm sorunlar çözülmeye başlamıştır. Üstelik o akşam Murat ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmıştır. Geriye tek şey kalmıştır artık. Büyük yalanını açıklamak. Acaba Hayat bu yalanı Murat’a kendisi açıklayabilecek midir? Her şeye rağmen yan yanadır iki aşık. Sırlara, yalanlara rağmen adım adım mutluluğa yürümektedirler. Önlerine Haşmet dede dikilene kadar…

AŞK LAFTAN ANLAMAZ HİKAYESİ VE OYUNCU KADROSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.