Gündem Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölümünde gerilim artıyor!

Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölümünde gerilim artıyor!

19.11.2016 - 21:45 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz son bölüm ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Murat'ın Hayat'a olan öfkesi dinmek bilmiyor. Hayat aldığı kararla evi terk ediyor. Aşk Laftan Anlamaz heyecan dozu yüksek 20. yeni bölüm fragmanı ile Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölümünde gerilim artıyor

Aşk Laftan Anlamaz dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümleriyle her cumartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 20. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜNNDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz 19. son bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Hayat, tam her şey yoluna girecek diye düşünürken başına gelenleri görünce artık pes etmiştir. Çünkü Murat'tan özür dileme konusunda işe koyulan Hayat, Murat'ı başka bir kadınla görmüştür. Bunun telafisinin olmadığını düşünen genç kadın artık bundan sonrası için ne yapması gerektiğini planlamaya çalışıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 19. SON BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Hayat ve Murat’ın mutlu sonu zor günlerin başlangıcıdır. Hayat içine düşeceği çıkmazdan habersiz Murat’a evet derken, Murat karmakarışık duygularla aşkıyla öfkesi arasında gidip gelmektedir. Öğrendiği gerçeklerin ağırlığı ile her şeyin acısını Hayat’tan çıkarmaya başlar. Hayat ise Murat’ın öğrendiği gerçeklerden habersiz tüm suçu kendisinde görmekte ve söylediği yalan yüzünden Murat’ın kendisini affedemediğini düşünmektedir. Ancak pes etmeye niyeti yoktur. Murat onu affedene kadar ne olursa olsun asla onu terk etmeyecektir. Murat tüm bunların arasında Haşmet dedenin Hayat’ı geri alma çabalarına karşı koyarken beklemediği bir gerçekle daha karşılaşır. İki aile arasındaki bağ geçmişten kalan hesaplara bağlanmaktadır.



Hayat ve Murat’ın romantik duş sahnesi dikkat çekiyor. Hayat’ın sevimli hallerine karşı koymakta güçlük çeken Murat, bir süre yakınlaşmış gibi görünsede kinine yenik düşüyor. Kendisini affettirmeyi kafasına koyan Hayat ise yeni yöntemler geliştiriyor. Haşmet Dede’yi ve Hazal’ı zor durumda bırakan Derya ve onunla bir türlü yıldızı barışmayan Azime Hanım arasında da tansiyon yükselir. Daha fazla dayanamayan Azime Hanım, Derya’ya tokat atıyor.