Gündem Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanlarında heyecan dorukta! - İzle

Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanlarında heyecan dorukta! - İzle

30.08.2016 - 09:20 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta! Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölüm fragmanı günler öncesinde ekrana geldi. Dizide bu hafta beklenmedik olaylar yaşanacak. Heyecan ve entrika dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm tam detayları haberimizde…

Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanlarında heyecan dorukta - İzle

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan her bölüm ile reyting listelerini alt üst etmeyi başarıyor. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz ile ilgili merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz Hayat ve Murat arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizi Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerinde ise, Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar'ın yer aldığı dizi Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba yeni bölümü ile saat 20:00'de Show TV'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 9. YENİ BÖLÜM 1. TANITIM

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 9. yeni bölümde Hayat ve Murat bir davette karşı karşıya geliyor. Hayat'ın güzelliği karşısında gözleri kamaşan Murat, burnundan kıl aldırmamak için Hayat'ın güzelliğinin sebebini giydiği elbiseden aldığını söylüyor. Yalın ayak davetten çıkan Hayat sokaklarda avare gibi dolaşıyor...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 9. YENİ BÖLÜM 2. TANITIM

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. yeni bölümünde çok fazla parası olduğunu düşünen Hayat artık şirkete gitmemesi gerektiğini düşünür. Ancak bunun sebebinin Murat'ı artık görmeyeceği olduğunu da anımsar. Bir türlü kendi aralarında konuşamasalar da, Hayat ve Murat birbirlerine çok aşıktır. İkisi de birbirleri yerine bu aşkı başkalarına anlatıp kendilerini üzmeyi yeğlerler...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 9. YENİ BÖLÜM 3. TANITIM

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. yeni bölümünde Hayat annesine sert çıkarak evi terk eder. Bununla kalmayıp kendisine yanlış yaptığını düşündüğü Murat'a da hayli kızgındır. Onu da karşısına alarak sert sözler ile evi ile Murat'ı baş başa bırakıp gideceğini söyleyerek oradan ayrılır.

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20:00'de Show TV'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİNİN KONUSU

Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.

Haberin Devamı

HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.

Yapım: Bi Yapım

Yönetmen: Müge Uğurlar

Senaryo: Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken, Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.

2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.

Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanlarında heyecan dorukta - İzle

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Haberin Devamı

Filmleri ve Dizileri

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)
2015 – Medcezir (Aras) (TV Dizisi)
2013 – 2014 – Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)
2012 – Sultan (Tarık) (TV Dizisi)
2011 – Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)