Gündem Aşk ve Günah 4. bölümde heyecan dorukta-izle

Aşk ve Günah 4. bölümde heyecan dorukta-izle

02.09.2015 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Aşk ve Günah bu akşam 4. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Hafta içi her gün 16.00'da ekrana gelen Aşk ve Günah dizisi hikayesi ile herkesi etkiledi. Nesrin, Kerim'in hayatında neleri değiştirecek?

Aşk ve Günah 4. bölümde heyecan dorukta-izle

Kanal D'nin, yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Tekin Temel, Seren Deniz Yalçın, Türkan Kılıç'ın paylaştığı, senaryosunu Sema Tensi ve Suna Tensi'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın yaptığı günlük dizisi Aşk ve Günah hafta içi hergün saat 16:00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

AŞK VE GÜNAH SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nesrin, hayatından bıkmış mutsuz bir halde, bir kafede çalışmaktadır. Babasına açtırdığı borçlar yetmiyormuş gibi bir de sevgilisi, onun yüzünden çalıştığı kuyumcudan kolye çalınca işler iyice sarpa sarar.

Kerim ise şirketi için çok önemli bir ihaleye girmenin peşindedir. Aldığı tehditleri bir tehlike olarak görmediği için ihaleden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kerim farkında değildir ama onun bu kararlılığı bir başkasının hayatına mal olacaktır.

Hazım’ın ise İpek’e bakışları, onunla konuşmaları artık annesi Ayşe’yi iyice endişelendirmeye başlamıştır. Ayşe, İpek’in başına gelenlerden kendisini suçlar ve İpek’i daha bebekken kendi oğlu ile değiştirdiği Selda’nın kapısına gider.

Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı : Sibel Tuna

Yönetmen : Mustafa Kotan, Cemile Karadaş,

Yardımcı Yönetmen : Burcu Celayir, Neslihan Demirer

Senaryo : Suna Tensi, Sema Tensi

Görüntü Yönetmeni: Serdar Armutlu, İsmail Aydın

Sanat Yönetmeni : Hasan Doğan

Müzik : Sertaç Özgümüş

Oyuncular : Tekin Temel (Kerim), Seren Deniz Yalçın (Nesrin), Türkan Kılıç (Selda), Elçin Atamgüç (Fatma), Elif Baysal (Meryem), Feriha Eyüboğlu (Sultan), Gökşen Ateş (Handan), Anıl Kır (Cem), Fulya Özcan (Ayşe), Elif Bilgiç (Emine), Hazal Kadak (Zeynep), İlknur Şaşmazer (İpek), Timuçin Eraslan (Nazım), Zeynep Elçin (Beren), Büşra Yılmaz (Tuğba), Ömer Faruk Beşkaya (Ali), Eren Tınas (Sinan), Melis Gücer (Şule), Hasan Erdem (Hazım), Zafer Altun (Akif),Yılmaz Uzun (Hasan), Faruk Aytar Kakınç (Mehmet), Ahmet Bilgin (Hikmet), Oğulcan Arman Uslu (Cüneyt), Sibel Armutlu (Hanife)