Gündem Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.03.2018 - 09:54 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi son bölümde Cemal'in bebeği çalması, Mavi ve Ali'nin arasını açtı. Peki Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı

AŞK VEMAVİ 57. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Cemal'in Servet'le iş birliği yaparak Demirhan'ı Fatma'dan çaldığı ortaya çıkar. Fazıl, Cemal'e karşı çok öfkelidir. Cemal'i evden kovar. Cemal'in bebeği çalması Mavi ve Ali'nin arasını da açar. Mavi, eve dönmekten vazgeçer. Fatma, bebeğine kavuştuğu için çok mutludur. Ama bu mutluluk uzun sürmez. Safiye, Demirhan'ı geri alabilmek için bir plan yapar.

AŞK VE MAVİ 57. BÖLÜM FRAGMAN

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye'nin teslim olması ve itirafı Göreçkiler'i şaşkına çevirir. Ali, Cemal ve Safiye'nin kendilerinden ne saklandığını öğrenmek ister. Cemal, Faysal'ın teklifini söylediğinde Ali, abisine büyük bir öfke duyar ve Faysal'la hesaplaşmak ister. Mavi ve Cemal onu durdurmaya çalışırlar. Mavi ve Ali tekrar bir araya gelmişlerdir. Mavi, Göreçkiler'in yanına dönmeye karar verir. Pembe'nin keşfettiği büyük sır yeni kavgalara, ayrılıklara ve büyük bir yıkıma sebep olacaktır.