Gündem Aşk ve Mavi 67. yeni bölüm fragmanında Mavi gerçeği öğreniyor!

Aşk ve Mavi 67. yeni bölüm fragmanında Mavi gerçeği öğreniyor!

18.05.2018 - 09:40 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi 66. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk ve Mavi ekrana gelen son bölüm ardından 67. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Yayınlanan Aşk ve Mavi 67. yeni bölümde Mavi, gizli gerçeği öğreniyor.

Aşk ve Mavi 67. yeni bölüm fragmanında Mavi gerçeği öğreniyor

Aşk ve Mavi 66. son bölümü ile dün akşam izleyenleri ile buluştu. Aşk ve Mavi son bölüm ardından 67. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 66. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cemal, Ali'nin banka kasasına ne koyduğunu öğrenmenin peşindedir. Ali'den bir şeyler öğrenmeye çalışsa da başaramaz. Bunun üzerine Mavi'yi ikna etmeye çalışır. Elmas, sonunda hedefine ulaşmış konak halkının tüm itirazlarına rağmen Fazıl'la nikahı kıyarak Göreçki Konağı'nın hanımı olmuştur. Ali bir yandan hastalığıyla savaşırken bir yandan da kızına ve ailesine güzel hatıralar bırakmaya çalışmaktadır.

AŞK VE MAVİ 67. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elmas ve Fazıl'ın evlenecek olması konakta büyük bir deprem yaratır. Cemal ve Safiye, bu evliliği engellemek ve Elmas'ı konaktan göndermek için çare düşünmektedir. Ali, rahatsızlanıp doktora gidince beyninde bir tümör olduğunu öğrenir. Doktor, çok umutlu konuşmaz. Ali yıkılmıştır. Kızı Çiçek'in büyüdüğünde babasını bir katil olarak bilmesini istemez ve cinayeti kendisinin değil, abisi Cemal Göreçki'nin işlediğini anlatmak zorundadır.