Gündem Aşk Yalanı Sever neden yayınlanmadı?

Aşk Yalanı Sever neden yayınlanmadı?

24.05.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında yeni başlayan dizi Aşk Yalanı Sever dizisi final mi yaptı? Dün akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi beklenen dizi Aşk Yalanı Sever yayınlanmadı? İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler...

Aşk Yalanı Sever neden yayınlanmadı

Mia Yapım imzalı yeni dizi aşk Yalanı Sever bu hafta yayınlanacak mı? Başrollerinde Buse Aslan, Eren Hacısalihoğlu, Arif Erkin, Ünal Silver, Zuhal Yalçın gibi isimlerin yer aldığı Aşk Yalanı Sever dizisinde neler oldu? İşte dizi ile ilgili detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

AŞK YALANI SEVER SON BÖLÜM ÖZETİ

Peri'nin kaza geçirmesi, Ferit'in gizli kalan duygularının açığa çıkmasına neden olur, bu durum ikilinin arasındaki çekimi, gözle görülür hale getirir. Gonca'nın tedirgin bekleyişi sürerken, Yaman Efe'nin hayalleri uğruna çıktığı yolculuk, Başak'ın bildiği bütün gerçeklerin yerlebir olmasına neden olacaktır. Aşk Yalanı Sever Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

Aşk Yalanı Sever bu hafta yayınlanmadı. Dizinin neden yayınlanmadığına dair resmi açıklama henüz gelmedi...

AŞK YALANI SEVER SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

AŞK YALANI SEVER OYUNCULARI

Buse Aslan

Peri Aslan

Aslan ailesinin gururu, babasının kıymetlisidir. Tek ayaküstünde bin türlü yalan uydurabilen ve her çeşit çıkmaz durumda fikir üretebilen pratik bir zekâya sahiptir. Bu yeteneğini kullanarak hem kendinin hem de ailesinin ekmeğini kazanmanın yolunu her zaman bulur.

Haberin Devamı

Eren Hacısalihoğlu

Ferit Koçoğlu

Ferit Koçoğlu’nun hayattaki tek varlığı, idolü ve değer verdiği kişi dedesi Hüseyin Koçoğlu’dur. Aynı onun gençliğindeki gibi soğuk, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde ciddi bir işadamı olup çıkar. O, Koçoğlu ailesinin varisi ve proje çocuğudur.

Arif Erkin

Hüseyin Koçoğlu

Sert mizaçlı, asık suratlı kurallara ve geleneklere bağlı otoriter biridir. Özellikle kendi koyduğu kurallara herkesin bağlı olmasını ister! Hüseyin Koçoğlu’nun adının anıldığı yerde, o içeri girmeden hizaya geçilir. İlerleyen yaşına rağmen, kocamamış bir kurttur o.

Seda Güven

Gonca Yozgatlı

En az Koçoğlu ailesi kadar zengin bir ailenin kızı olan Gonca, Koçoğlu ailesiyle uzun zamandır tanışmaktadır. Ferit ile henüz resmiyete dökülmeyen bir ilişki içindedir. Güzelliği ve her zaman tarz giyimiyle girdiği her mekânda dikkat çeken, zevk sahibi biridir.

AŞK YALANI SEVER KONUSU

Hüseyin Koçoğlu'nun hastalıktan yataklara düştüğü dönemde tek bir isteği vardır ki oda torunu Ece'nin bulunmasıdır. Ece'yi seneler öncesinde sahiplenmediği için hasta yatağında vicdan azabı çekmektedir. Ferit durumun farkındadır ve Hüseyin'e sahte bir torun bulup getirir. Bu kişi babasının borçlarını ödeyebilmek için bir oyun içerisine giren Peri'dir. Aşk Yalanı Sever'de Peri ile Ferit'in yüzyüze tanışmalarından sonra ilginç ve eğlenceli diyaloglar sahnelenir.

Yazarlar