Gündem Aşk Yeniden 51. son bölümde nefesleri kesti! İzle

Aşk Yeniden 51. son bölümde nefesleri kesti! İzle

18.04.2016 - 09:03 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden dizisinde hapis şokundan sonra bebek müjdesi ortamı yumuşattı. Aşk Yeniden 51. son bölümde heyecan doruktaydı. İzleyiciyi yeni bölümlerle ekrana sabitlemeyi hedefleyen Aşk Yeniden son bölüm ve detaylar haberimizde.

Aşk Yeniden 51.  son bölümde nefesleri kesti İzle

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir.Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şevket’in teslim oluşunun üzerinden iki ay geçmiştir. Meryem bu süreç boyunca boş durmamış, Şevket’i hapisten çıkarabilmek için bütün yolları denemiş ve halen denemeye devam etmektedir. Hayat; herkes için sanki normal seyrine dönmeye başlamış gibidir. Zeynep’in hamileliği de sorunsuz ilerlemektedir. Selin ve Orhan ise Zeynep’in hamileliğinden etkilenmiş ve çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdir. Bunu kutlamak için Zeynep’i de alarak dışarı çıkarlar. Ancak kimsenin hesap etmediği bir durum yaşanacak ve ortalık karışacaktır. Aşk Yeniden yeni bölümüyle 19 Nisan Salı saat 20.00'da FOX'ta!

Aşk Yeniden 51.  son bölümde nefesleri kesti İzle

AŞK YENİDEN 51. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN DİZİSİ GENEL BİLGİLERİ

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta!

Haberin Devamı

Yapımcı Firma: Süreç Film
Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan
Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz
Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut
Sanat Yönetmeni: Melih Karaman

DİZİDE TEVFİK İNCEOĞLU FARKI

Aşk Yeniden 51.  son bölümde nefesleri kesti İzle

evfik İnceoğlu (d. 29 Ocak 1967), Türk oyuncu. Eğitimini İzmir Konak Halk Eğitim Tiyatro'da tamamladı.Kariyerine 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde deli karakteri ile başladı.Kariyerinin en önemli dizisi ise 1994 yılında çekilen Kaygısızlar dizisidir.En son rol aldığı dizi 2011 yapımı Aklın Başına Gelsin dizisidir.Bu dizide Seyfi rolünü canlandırmaktadır. şu an halen tiyatro eğitmenliğine devam ediyor.titiyatrosu'un da genel sanat yönetmenliği yapıyor,kristal elma ödülü var,oynadığı sinema filmleri,2011 şenlik name (bir istanbul masalı),2012 sağ salim. Garanti bankasının reklamında oynadı (2012)

Mahallenin Muhtarları - Deli
Kaygısızlar - Kürşat
Zıpçıktı - Öğretmen
Süper Yıldız
Süt Kardeşler
Baskül Ailesi
Küçük İbo
Çarli
En son babalar duyar
Çocuklar Duymasın
Ekmek Teknesi
Ayrılsak da beraberiz
Akasya Durağı - Romantik Sapık
Aklın Başına Gelsin - Seyfi
Prenses Perfinya - Garoks
Aşk Yeniden

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN YARIN AKŞAM FOX TV EKRANINDA