Gündem Aşk Yeniden dizisi neden final yaptı?

Aşk Yeniden dizisi neden final yaptı?

20.06.2016 - 15:55 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen Fox Tv kanallarının sevilen dizisi Aşk Yeniden ekranlara veda etti. Final bölümüyle ekranlara gelen Aşk Yeniden akıllarda neden final olduğuna dair soru işareti bıraktı. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un oynadığı Aşk Yeniden ile ilgili detaylar haberimizde...

Aşk Yeniden dizisi neden final yaptı

Fox Tv ekranlarının yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen dizisi Aşk Yeniden final bölümüyle ekranlarada veda etti. İzleyiciler için büyük sürpriz olan bu gelişme kafalarda bir takım soru işaretleri bıraktı. Aşk Yeniden neden ekranlara veda etti? Tekrar yayınlanır mı? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Sevilen dizi reyting rekorları kırarken neden bir anda izlenmedi sebepleriyle araştırıldı. Ancak ilk sezonda yakalanan reyting sağlanamadığı için kanal, 3. sezon ekrana getirmeme kararı aldı ve dizi yayından kalktı.

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir.. Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Dizide aşık yakın arkadaş Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci oldukça güzel bir uyumla çalışıp, dizinin bittiğini ve tekrar başlamayacağını dile getirdi. Aşk Yeniden bir daha ekranlara dönme ihtimali kalmadı.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 59. FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SEVENLERİNE VEDA ETTİ

Aşk Yeniden dizisi neden final yaptı

Güzel oyuncu, paylaştığı fotoğtafa, "Bu ekip 59 bölüm boyunca canla basla, sevgiyle, saygıyla, özveriyle, alın teriyle çalıştı! Beraber çalıştığım en güzel ekiplerden biri olarak hayatımda yeri hep ayrı olacak! Kamera önünde ve arkasında olan bütün arkadaşlarımın ellerine sağlık. Bizi sevgiyle izleyen izleyicilerimize de kocaman kucak dolusu sevgiler! Paydoooooos!" notunu düştü.

SEVENLERİ İSYAN ETTİ!

FOX TV seyircileri, Adı Mutluluk, Kalbim Yangın Yeri gibi çok sevilen diziler sonrası 3. bir dizi Aşk Yeniden bitmesine çok üzüldü. Dizinin sevilen karakterleriyle efsane bir kadro olduğunu ve tekrar başlasın 3. sezon olsun kampanyası başlattı. Ancak FOX TV kesin bir kararla bu kanalda artık olmayacak diyince oyuncular buruk bir vedadan sonra yemek yiyerek ekran maceralarını sonlandırdılar. İki sevilen oyuncu yeni projelerle ekrana gelmeye başlayacağı da gelen dedikodular arasında.

AŞK YENİDEN 59. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Aşk Yeniden dizisi neden final yaptı

Bir süre içinde bulundukları adadan kurtulma yollarını arayan kahramanlarımız maalesef zaman geçtikçe umutlarını kaybetmiştir. Ada şartlarına alışıp orada kendilerine yeni bir hayat kurmaya başlamışlardır. Kendilerine bir lider seçmek isterler fakat işler sandıkları kadar kolay olmaz. Liderlik için Fatih'in karşısına en yakın rakibi olarak Zeynep'in çıkması durumu ekibin içinde bölünmelere sebep olur. Adada ele geçirdikleri misafirleri başlarda herkesin korkmasına sebep olur. Ondan kurtulmayı planlarlarken adanın diğer tarafında karaya oturan bir geminin varlığından haberdar olmaları hepsinin yeniden griye dönme umudunu yeşertir. Fatih ve yanındaki birkaç kişi adanın diğer tarafına geçmek için hazırlıklara başlarlar. Fakat bu misafirin onları ölüme mi yoksa yeni bir hayata mı götüreceği meçhuldür!
AŞK YENİDEN OYUNCU KADROSU
Özge Özpirinçci
Buğra Gülsoy
Tamer Levent
Tülin Oral
Lale Başar
Can Sipahi
Nilay Deniz
Nazlı Tosunoğlu
Orhan Alkaya
Tevfik İnceoğlu
Mert Öner
Yakup Yavru
Miray Akyovalıgil
Tunca Aydoğan
Tuna Arman
Sema Keçik