Gündem Aslı Zen kimdir?

Aslı Zen kimdir?

21.01.2016 - 20:30 | Son Güncellenme:

Aslı Zen izleyenleri ekrana kilitliyor. İşte Benim Stilim heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü isimlerin birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiği İşte Benim Stilim'de Aslı Zen rüzgarı esiyor. Peki Aslı Zen kimdir? Hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik...

Aslı Zen kimdir

İşte Benim Stilim heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü isimlerin birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiği İşte Benim Stilim'de Aslı ZEN rüzgarı esiyor. İşte Aslı Zen hakkında merak edilen tüm detaylar..

Haberin Devamı

Aslı Zen kimdir?

1977 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Zen 17 yaşında iken annesini bulmak ve şarkıcı olmak için evden kaçmıştır. Oldukça zor bir çocukluk ve ilk gençlik dönemi yaşayan güzel yarışmacı; Rumelihisarı’nda bir barda müzik yaparak kariyerine başladı.

Aslı Zen kimdir

Eylül Bar’ın sahibi olan Ayten Hanım; Aslı Zen’i manevi evladı olarak kabul etmiş ve tanıştıkları günden beri bu şekilde devam etmiştir.

Arif Sağ ile ilk halk konserine yedi yaşında iken çıkan Aslı Zen; 14 tane dizi filmde de rol alarak oyunculuk kariyeri oluşturdu. Profesyonel müzik hayatına 23 yaşında iken başlayan Aslı Zen; 2008 yılında ilk albümü “Şerefe” ile dinleyicisine erişti.

2012 yılında ikinci stüdyo albümü Işık ile dinleyicisi ile buluşan Aslı Zen’in 2015 yılında çıkardığı Rüyalar isimli bir albümü daha vardır.