Gündem ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı!

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı!

20.03.2017 - 14:55 | Son Güncellenme:

ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınav sonuçlarının bugün açıklandığı duyuruldu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavları 4 Mart- 5 Mart 2017 tarihlerinde yapılmıştı. Peki ATA AÖF sonuçlarına nasıl itiraz edilir?

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı. Öğrenciler sınav sonuçlarına "obs.atauni.edu.tr" adresinden ulaşabilecekler. ATA AÖF sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrenciler için 'e-itiraz' döneminin başladığı da duyuruldu.

Haberin Devamı

ATA AÖF 2016-2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi bütünleme sınavları 4 Mart Cumartesi ve 5 Mart 2017 Pazar günleri yapılmıştı. ATA AÖF öğrencileri 2016-2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi bütünleme sınav sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINI İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF, sonuçlara itirazın online olarak yapılabileceğini duyurdu.

"Fakültemiz öğrencilerinin sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarının daha kısa sürede çözüme kavuşması için e-itiraz dönemi başladı. Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını bize iletebilecekler. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır."

Haberin Devamı

Açıköğretim Fakültesi’nin bu konuda yaptığı açıklamaya göre ATA AÖF final dönemi sınavları 28 ve 29 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlendi. Bahar dönemi için açıklanan sınav takvimine göre ise, bahar dönemi ara sınavları 15 ve 16 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecekken, bahar dönemi final sınavları 27 ve 28 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Tek ders sınavının ise yapılacağı tarih 15 Temmuz 2017 olarak belirlendi.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF sınav değerlendirme sisteminde 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi uygulaması devam ediyor.