Gündem AUZEF sınav giriş yeri açıklandı! AUZEF 4-5 Haziran sınav giriş belgesi sorgulama...

AUZEF sınav giriş yeri açıklandı! AUZEF 4-5 Haziran sınav giriş belgesi sorgulama...

02.06.2022 - 20:09 | Son Güncellenme:

4-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AUZEF Bahar dönemi final sınavları için sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Adaylar https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresi üzerinden AUZEF sınav giriş yerlerini sorgulayabilecek.

AUZEF sınav giriş yeri açıklandı AUZEF 4-5 Haziran sınav giriş belgesi sorgulama...

4-5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan AUZEF final sınav giriş yerleri açıklandı mı sorusu yanıt buldu. Az önce AUZEF sınav giriş yerleri açıklandı. Uzaktan eğitimle İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören adayların 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı bitirme sınavları açıklanan takvime göre 4-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 26 Nisan tarihinde sona eren sınav merkezi tercihi işlemlerinin ardından adaylar bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınav giriş yerlerini merak ediyordu. AUZEF sınav giriş yerleri açıklandı. 

Haberin Devamı

AUZEF FİNAL SINAVI GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AUZEF sınav giriş yerleri  https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresi üzerinden adayların erişimine açıldı. Adaylar 4-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AUZEF sınav giriş yerlerini kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra görüntüleyebilecek.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

AUZEF SINAVI HAKKINDA 

Sınavlar cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere toplamda 4 oturumda gerçekleştirilir. Sınav oturumu başlangıç saatleri sınav giriş belgesinde yer almaktadır.

Hangi dersin hangi oturumda olacağı, ilgili bölümün dönem dersleri dikkate alınarak belirlenir. Öğrencilerin hangi oturumlarda sınava gireceği Sınav Giriş Belgesi’nde ilan edilir.

Haberin Devamı

Öğrenciler sınav binası ve salonuna Sınav Giriş Belgesi ve TC Kimlik Kartı (Nüfus Cüzdanı) ile alınmaktadır. Sınav binalarına Sınav Giriş Belgesinde belirtilen kimlikler dışında herhangi bir belge ile girilemez.

Sınav salonlarına CEP TELEFONU ile kesinlikle girilemez.

ınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için (ders sayısı X 30 dk.) olarak belirlenir ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilir.

Bitirme sınavlarında öğrenciler bir dersin tüm ders içeriklerinden sorumludur.