Gündem Ayakkabı giyebilmek için parmağını kestirdi

Ayakkabı giyebilmek için parmağını kestirdi

26.02.2010 - 15:19 | Son Güncellenme:

.

Ayakkabı giyebilmek için parmağını kestirdi

MALATYA'da yaşayan çiftçi 50 yaşındaki Zeki Tunç, küçük yaştan beri kendisini rahatsız eden ve şekil bozukluğu nedeniyle ayakkabı giymesine engel olan sol ayak başparmağının yanındaki parmağı Sivas'ta ameliyatla aldırdı.

Malatya’nın, Kuluncak İlçesi’ne bağlı Karlık Köyünde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan 7 çocuk babası Zeki Tunç’un küçük yaşta sol ayak parmağı kırıldı. O günden sonra şekil bozukluğu oluşan parmak gün geçtikçe ayağın üst bölümüne doğru yerleşti. İlk zamanlarda problem oluşturmayan bu durum, ilerleyen yıllarda Zeki Tunç’a rahatsızlık vermeye başladı. Tunç, sol ayak parmağında oluşan şekil bozukluğu nedeniyle ayakkabı giyemez duruma geldi.

Bunun üzerine ayak parmağını kestirmeye karar veren Tunç, Sivas Numune Hastanesi’ne başvurdu. Tunç, ayakkabı giymesine engel olan parmağının kesilmesi için ameliyata alındı. Şekil bozukluğu olan ve ayağının üst kısmına doğru sarkan parmağından kurtulmak istediğini belirten Tunç, “Çok ağrım oluyor ve ayakkabı giyemiyorum. Ağrılarımdan kurtulmak ve ayakkabıyı giyebilmek için parmağımı kestirmeye karar verdim” dedi.

Ameliyatın başarılı geçtiği öğrenildi.