Gündem Aynı yerde, ama bu kez yalnız

Aynı yerde, ama bu kez yalnız

12.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Aynı yerde, ama bu kez yalnız

Afrin şehidi Fatih Mehmethan’ın eşi Gamze Aslan Mehmethan, anılarını fotoğraflarda yaşatıyor. 8 ay önce “Zeytin Dalı Harekatı”nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih eşi Gamze Aslan Mehmethan, eşinin ölümün ardından eşiyle birlikte vakit geçirdiği birçok yere gidip daha önce fotoğraf çektirdiği yerlerde aynı kareleri yeniden çektirdi.

Haberin Devamı

Evliliğin birinci yıldönümünde de düğün fotoğraflarını çektirdiği Riva’ya giden genç kadın o karelerin aynılarında bu kez yalnızdı. Fotoğrafları sosyal medyada yayınlamasının ardından duygusal kareler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Gamze Mehmethan, şunları anlattı: “Bu fotoğrafları çekme sebebim, eşim şehit olduktan sonra bu şekilde anılarımı yaşamak istemem. Eşimle vakit geçirdiğim birçok yere gidip böyle fotoğraflar çektim. Düğün fotoğrafçımız da beni sosyal medyadan takip ediyormuş. Acımı bu şekilde yaşadığımı görmüş. Bana, düğün fotoğraflarımızı tekrar çekmemizi teklif etti. Ben de kabul ettim.

17 Eylül evlilik yıldönümümüz ve biz düğün fotoğraflarımızı evlilik yıldönümümüzden yaklaşık 10 gün önce çekmiştik. Aynı gün gidip, Riva’da yine benzer kareleri çektirdim. Bu kez eşim yoktu. Hem ağlayıp hem fotoğraf çektik. Fotoğraflar çekilirken eşimin de yanımda olduğuna inanıyorum.”

Haberin Devamı

Aynı yerde, ama bu kez yalnız

Gamze Mehmethan, şehit eşinin üniformasını giyerek tabutu başında böyle gözyaşı dökmüştü.