Gündem Baba Candır 36. yeni bölüm fragmanında sürpriz teklif! -İzle

Baba Candır 36. yeni bölüm fragmanında sürpriz teklif! -İzle

27.04.2016 - 17:31 | Son Güncellenme:

Yepyeni bölümleri ile ekrana gelen Baba Candır'da bu hafta 36. bölüm heyecanı yaşanıyor. Merakla beklenen Baba Candır 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Baba Candır yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Baba Candır 36. yeni bölüm fragmanında sürpriz teklif -İzle

Baba Candır geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan son bölümün hemen ardından 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı Baba Candır yeni bölümü ile 1 Mayıs Pazar günü izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 36.Bölümünde Haluk serbest bırakılır. Ece Haluk’a ona tekrar yalan söylediği için küser. Haluk Ece’ye kendini affettiremeyince ona inat olsun diye Damla’yı işe alır. Damla’nın onsuz mutlu bir hayat sürdüğünü gören Michael ülkesine geri döner. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesini devralmak için gereken parayı denkleştirmeye çalışırlar. Şebo ve Ece Haluk’a olan kızgınlıklarında birleşip arkadaş olurlar. Haluk Şebo ve Levent’ten aynı anda kurtulmak için ikisinin arasını yapmaya çalışır.

Salih Emrecan ve Ceylan’a destek olmak amacıyla karısı için aldığı araziyi satmaya karar verir. Ceylan ise yardım için Rüzgar’a başvuracaktır.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 36. BÖLÜM FRAGMANI

ECE HALUK'UN EVLENME TEKLİFİNİ KABUL EDECEK Mİ?

Haluk Ece’ye kendini affettirmek için süpriz bir evlenme teklifi hazırlar. Bu teklifi duyan bir yabancı Haluk’un hayatına girip hayatını altüst edecektir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Ece Haluk’un teklifini kabul edecek mi? Emrecan ve Ceylan pastaneyi devralabilecek mi? Haluk’un hayatına kim girecek? Tüm bu soruların cevabı 36. bölümde.

Yönetmen : Yusuf PİRHASAN

Yapımcı : MF Yapım

Tarih : Her Pazar - 19.55

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu