Gündem Baba Candır yeni sezonun ilk bölümünde düğün telaşı!

Baba Candır yeni sezonun ilk bölümünde düğün telaşı!

14.10.2016 - 11:37 | Son Güncellenme:

Baba Candır yeni sezon heyecanı sona eriyor. Pazar akşamı 42. yeni bölüm ile ekranlara gelecek olan Baba Candır yeni sezonda yufkacı Yusuf'un kızları evleniyor. Sevilen dizinin yeni sezon fragmanları ses getirmeyi başardı. İşte merak edilen soruların cevapları ve Baba Candır yeni bölüm fragmanı...

Baba Candır yeni sezonun ilk bölümünde düğün telaşı

Baba Candır yeni sezon bekleyişinin sonuna gelindi. Yeni bölümde de kahkaha tufanı yaratacak olan sevilen dizi Baba Candır'ın tanıtım fragmanları yayınlandı.Başrollerinde, Settar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisi 41.bölümü ile 2 Ağustos Pazar akşamı sezon finali yaptı. İşte yeni sezon fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

BABA CANDIR 42. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

BABA CANDIR 42. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

BABA CANDIR HAKKINDA

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri gibi yaşamayı tercih etmektedirler. Ancak üç çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, halen babalarının evinde yaşamaktadırlar. Aslında bu durum Salih’in de işine gelmektedir; çünkü, ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, babalarının gözünde onlar hala küçük bir çocukturlar ve babalarının ilgisine ve korumasına ihtiyaçları vardır. Baba Candır tüm hızıyla devam ediyor!

Haberin Devamı

Salih’in hayatta en çok inandığı sözlerden birisi “bir babanın, oğlunun yaptığı tüm yanlışlardan sorumlu olduğudur.” Bu nedenle, Salih, iki oğlunun da iş hayatlarında veya özel hayatlarında yaptıkları hataların sorumluluklarını üstlenmekte ve onları düzeltmek için büyük bir çaba harcamaktadır. Salih, bütün bunları yaparken, en çok kendi hayatını ihmal edip, sadece çocukları için yaşamaktadır. Bu yüzden de çocuklarına göre Baba Candır!

Salih’in en büyük çocuğu, kızı Ece, Türkiye’nin büyük holdinglerinden birinin sahibi ve yönetim kurulu başkanı, Anadolu Kaplanı tarzındaki bir adam olan HASAN Başkan’ın özel asistanı görevindedir. Salih, kızının iş hayatında başarılı olmasına çok sevinirken; hiçbir özel hayatı olmamasına da üzülmektedir.

Salih’in en büyük oğlu Egemen de, aynı ablası kadar başarılı bir çocuktur; tıp fakültesinden iyi derece ile mezun olduktan sonra, onkoloji uzmanı olmuş ve özel bir hastanede, kanser araştırmaları üzerine çalışmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Ece ve Egemen, iyi kariyer seçimleri yapmış olmalarına rağmen, iş arkadaşları veya patronları yüzünden büyük sorunlar yaşamaktadırlar. Ece, patronunun oğlu, şımarık ve kontrolcü bir adam olan Haluk’a karşı büyük bir mücadele veriyordur. Haluk Ece’nin babasıyla olan yakınlığından ve hızlı yükselişinden rahatsızdır. Ece’den kurtulmak istemekte ve her fırsatta onu şirketten göndermek için uğraşmaktadır. Egemen de, görev aldığı hastanenin başhekimi ile uğraşmaktadır. Başhekim kendisine kafayı taktığı için Egemen sürekli nöbete kalmaktadır. Başhekim aslında Egemen’i sınıyordur. Egemen’in çalışkanlığından ve dürüstlüğünden emin olunca onu uçarı kızı Aslı ile tanıştırır.

Salih, kızı ve oğlunun bu kadar çok çalışırken, sağlıklarına hiç dikkat etmiyor olmalarından dolayı çok üzülmekte ve onlara küçük bir çocuk gibi görerek iyi beslenmeleri ve sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda sürekli uyarmaktadır.

Kendilerini iş hayatına kaptırmış olan bu iki çocuk, babalarının bu aşırı korumacı halinden sıkılmıştır ve bu nedenle sık sık babalarını yalnız bırakmaktadırlar.

Haberin Devamı

Ailenin en küçüğü Emrecan, tam bir “problem çocuk” tur. Emrecan, liseden sonra üniversiteyi kazanmış, ama ikinci sınıftan sonra okuldan atılmış, askerliğini yaptıktan sonra iki yıl boyunca iş aramış, ama hala kendisine uygun doğru dürüst bir iş bulamamış, aşırı asi ruhlu, biraz tembel, ama o kadar da sevimli ve özünde iyi kalpli bir gençtir.

Emrecan, sürekli olarak hayatıyla ilgili “hatalı seçimler” yaptığı için hem babasını, hem ablasını hem de abisini çok yormaktadır. Emrecan, üzerindeki bu ağır aile baskısı yüzünden acilen bir iş bulmayı ve kendi özgürlüğünü eline alıp kendisini ailesine kanıtlamayı çok istemektedir.