Gündem Baba dehşeti

Baba dehşeti

10.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Üsküdar’da sürekli dövdüğü eşinin evden gitmesine neden olan baba, dün ise üç oğluna saldırdı. Oğullarından birini kalbinden bıçakladı, diğer ikisinin başlarına çekiçle defalarca vurdu

Baba dehşeti

İstanbul Üsküdar’da bir lokantada çalışan Arslan Güleryüz, üç oğlunun annesi S. Güleryüz’ü sürekli dövüyordu. 1 Ağustos’ta polise başvuran S. Güleryüz eşi tarafından dövüldüğünü, yaralandığını ve cinsel istismara uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu. Gözaltına alına koca bir gece nezarette yattıktan sonra mahkemede serbest bırakıldı. Çaresiz kadın ise Manisa’daki yeğeninin yanına gitti.

Haberin Devamı

Nasıl kıydın?

Arslan Güleryüz dün sabah evde en büyük oğlu Ahmet (24) ile tartıştı. Baba, oğlunu kalbinden bıçakladı. Bu sırada uyuyan Orçun (22) ve Onur Güleryüz (20) kardeşler de uyandı. Baba bu kez çekiçle oğulları Orçun ve Onur’un kafalarına vurup evden kaçtı. Yaralanan Orçun Güleryüz evin önüne çıkıp yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibi, Onur ve Ahmet Güleryüz’ün öldüğünü belirledi. Yaralı Orçun ise hastaneye kaldırıldı. Kaçan katil yakalandı.

‘O bir cani’

Üç kardeşin teyzesi Dudu Seyhan şunları söyledi: “Kız kardeşimi döven, çocuklarını katledip yaralayan bu adam sorumsuzun tekiydi. Doğru dürüst çalışmadığı gibi sürekli hırsızlık yapıyordu ve bundan dolayı cezaevinde yatmıştı. Ölen yeğenim Onur 4 ay önce askerden gelmişti. Kendi hallerinde, efendi çocuklardı. Babaları böyle olmasına rağmen üçü de işinde gücündeydi. Bu adamın kötü olduğunu biliyorduk ama bu kadarını tahmin etmiyorduk. Evlatlarına kıyan bu adam, caniden başka bir şey değil. Olan çocuklara oldu, anneleri bu eve artık nasıl girer hiç bilmiyorum, evlat acısıyla delirir herhalde.”

Haberin Devamı

Tepki yaratan ifade

Katil baba Arslan Güleryüz emniyette şöyle ifade verdi: “Yıllardır eşimin beni aldattığı şüphesini taşıyorum. Çevremdeki kişiler de çocukların bana benzemediğini söylüyordu. Ben de son dönemlerde çocukların bana benzemediğini ve benden olmadığını düşünmeye başladım. Yıllardır beni aldatan eşimin doğurduğu çocukların benden olamayacağına inandım ve onları öldürmeye karar verdim.” S. Güleryüz’ün ailesi ise “Yalan söylüyor” diyerek katilin ifadesine tepki gösterdi. S. Güleryüz’ün ağabeyi Hüsamettin Şahin de olaydan sonra eve gelen polislere, “Bu adamı daha önce 50 defa şikayet ettik, kimse oralı olmadı. Çocuklar öldükten sonra mı geliyorsunuz?” dedi.