Gündem Babil dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Babil dizisi ilk bölümde neler yaşandı?

Babil dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Babil dizisi ilk bölümde neler yaşandı?

18.01.2020 - 11:05 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanmaya başlayan Babil dizisi 1. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Babil dizisi ilk bölümde idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan'ın hayatı haksız yere işten kovulması ve oğlu Deniz'in hastalanması ile alt üst olur. Deniz'in hastalığı ve İrfan'ın işten kovulmasının ardından Eda, çocukluk arkadaşı Egemen'den yardım ister. İrfan, Egemen'in yardımı ile karanlık bir dünyanın içerisinde kendini bulur. İşte Babil dizisi ilk bölümde yaşananlar ve 2. yeni bölüm fragmanı...

Babil dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Babil dizisi ilk bölümde neler yaşandı

Star TV ekranında yayınlanmaya başlayan Babil dizisi 1. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver gibi birbirinden usta isimlerin yer aldığı Babil dizisi ilk bölümde haksız yere işten kovulan ekonomi profesörü İrfan'ın hayatı çocuğu Deniz'in hasta olduğunu öğrenmesi ile alt üst olur. Çaresiz bir şekilde köşeye sıkışan İrfan, Eda'nın çocukluk arkadaşı Egemen'den yardım istemesi ile farklı bir boyuta taşınır.

Haberin Devamı

BABİL 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İrfan haksız yere işten kovulması ve Deniz'in hastane masrafları için Egemen'in karanlık dünyasına girmeyi ve söylediklerini yapmayı kabul eder. Yaşanan bu durum İrfan ve Egemen'in tehlikeli bir oyunun içinde kalmasına neden olur. Süleyman yaşananların sorumlusu olarak gördüğü İrfan'ın bulunmasını ister. Peki İrfan ve Egemen amaçlarına ulaşabilecek ve Deniz'in hayatını kurtarabilecek midir?

BABİL 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI